2777
2789

من از اول جومونگ سه گیج میشدم پارسالم هر چقد نگاه کردم فقط اونجاشو فهمیدم که دختره رو انداختن تو اب و دلقکا پیداش کردن

دیگه اینکه پسر موهیول چرا هی میخاست خودشو بکشه اون دختره ک تو قصر بود اون خانم تپلیه هیچ نفهمیدم چی ب چی شد

۱۴۰۴/۷/۲۵

کاش فایل های جومونگ تو صدا سیما آتیش بگیرن بسه دیگه

میرن از آرشیو دوباره پخش میکنن خخ

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میرن از آرشیو دوباره پخش میکنن خخ

این همه سریال قشنگ و جدید هست این نکبت چیه آخه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

منکه یبارم ندیدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من از اول جومونگ سه گیج میشدم پارسالم هر چقد نگاه کردم فقط اونجاشو فهمیدم که دختره رو انداختن تو اب ...

اره دختررو میخواستن بکشن یبار موهاسو خفش کرد نمرد بعد به خاطر این که جونش نجات بده با کشتی همراه بچه خواهر ندیمش فرستاد بعد اونا دلقک  پیداش کردن اون زن تپله زن برادر خونده جاشیل بود بعد جاشیل برادرش کشت اون تپله زن اون یکی برادرش شد 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
عه واقعا دختررو میکشه یا دختره هودونگو

من سان‌سور نشده دیدم

کنار دریا بغلش می‌کنه و بعد یه شمشیر میزنه به کمر دختره که هر دو کشته بشن... خیلی عاشقانه بود اون صحنه ولی فکر کنم تلویزیون حذف می‌کنه