2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوی من میدونین چیه

203 بازدید | 29 پست

خونه داسته باشم 

برم برا شام و ناهار خرید کنم بیام غذا درست کنم بی دغدغه 

شغلم دویت دارم ی مغازه داشته باشم 

همسرم هم ازم بچه نخواد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هنوز فانتزیم اینه زن بزرگترین مافیای دنیا بشم 

متاسفم برای خودم 🤡

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

که کبریت هات فروش برن. 

دعا میکنم مرغ آمین

بیاید و بر آرزوهایتان

آمین بگوید دلواپسی

درخیالتان نماند و آرام باشید

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

انشااله بزوردی باردار شی منم آرزوم همینه

ان شاالله کنار هم  چند وقته اقدامی؟ من چندساله  ۶ ام باید پریود میشدم ولی نشدم  دوست ندارم دل ببندم مثل قبل یهو پریود بشم حالم خیلی خراب میشه

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

من اعصاب و روانم به شدت مریضه تواناییشو ندارم اون بچه گناه دارهر

از الان فکر نکن انشالله یه زمان مناسببببب هر چیزی خدا صلاح بدونه اتفاق می افته من خودم اصلا بچه دوست نداشتم ولی الان که باردارم روی رابطم با همسرمم کلی تاثیر داشته درسته یه سری چیزا تغییر کرده ولی یه سری چیزام بهتر شده

ان شاالله کنار هم چند وقته اقدامی؟ من چندساله ۶ ام باید پریود میشدم ولی نشدم دوست ندارم دل ببندم ...

من سه چهار ماهی میشه تنبلی تخمدان دارم میترسم هیچوقت باردار نشم

همیشه پریودیت عقب میوفته ؟

انشاالله خدا کنه باردار باشی  امیدت به خدا باشه 

من سه چهار ماهی میشه تنبلی تخمدان دارم میترسم هیچوقت باردار نشمهمیشه پریودیت عقب میوفته ؟انشاالله خد ...

نهههه تنبلی تخمدان درسته بارداری و به تاخیر میندازه ولی باعث نمیشه اصلا باردار نشی  منم داشتم 

وزنتو ۱۰ درصد بیار پایین   رقص برات عالیه 

ویتامین  ای و دی بخور   مرغ های بازاری و نخور مرغ محلی بگیر  هفته دوبار حتما تخم مرغ ابپز بخور  

ان شاالله خیلی زود درمان میشی و باردار میشی درمانم نشه خیلی با تنبلی باردار شدن 

ماه قبل یک روز تاخیر داشتم    جز یکم گرفتگی زیر شوم هیچ حس و علائمی ندارم

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون