2777
2789
خدا کنه بتونم دوسال تحملشون کنم یک ماه واسه اینا قلبم درد میکنه

ن بابا خودتو ناراحت نکن اصلا هم جلو فک فامیل جلوه نده بدت میاد ناراحتی....طبیعی دوسال دیگ بگو قدیمی شد دلمو زد عوض میکنم والا ک بهتره تا اینکه الان بیای غصه بخوری

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیدم خیلی خوشم اومد ولی وقتی تو خونه پهن کردم انقد حس بد و نفرت بهم داد که اصلا نگاه زمین نمیکنم ...

ای واای چ بد اما من تو عکست کیف کردم گفتم چ شیک شده خونش

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بزار عکس فرش قبلیم بزارم با اینکه قدیمی بود ولی روح داشت خیلی انرژی مثبت میداد

باشه بزار

اومد ببین

اره اینم چقدددد قشنگ بوده اصلا حیف بوده عوض کنی خخخ خیلی قشنگ بوده همین قبلی هم

اره پشیمون شدم کلا اشتباه بزرگی کردم که برگشت ناپذیره

عب نداره فدا سرت ولی جدی میگم الان ترند شده مدلش قشنگه مده دیگ....کیف کن بعدم خدای فرش قبلیت خیلی شیک بود هنو زود بود عوض کنی

عب نداره فدا سرت ولی جدی میگم الان ترند شده مدلش قشنگه مده دیگ....کیف کن بعدم خدای فرش قبلیت خیلی شی ...

اتفاقا هرکس میومد خونم همین میگفت که خیلی خوشگله

نمیدونم چی شد جوگیر شدم عوض کردم

ولی باز آگه این تازها به دلم بود پشیمون نمیدم اینا تو مغازه عالی بود پهن کردم اصلا اونی نبود که دیذم

اتفاقا هرکس میومد خونم همین میگفت که خیلی خوشگله نمیدونم چی شد جوگیر شدم عوض کردم ولی باز آگه این تا ...

اللن دیگ کاری نمیشه کرد همین ک من گفتم دوسال روشون بپر بپر کن اخرم عوض کن عزیزم اصلا هم ناراحت نشو حیف اعصابت نیس سر این خورد کنی بخدا دوماع دیگ اینقد برات عادی میشه مخصوصا ک چندنفر بیان یا حرص بخورن یا حسودی کنن نگاش کنن این الان آرزوی خیلی ها هستش پ بیخود حرص نخور ک از جیبت رفته

اللن دیگ کاری نمیشه کرد همین ک من گفتم دوسال روشون بپر بپر کن اخرم عوض کن عزیزم اصلا هم ناراحت نشو ح ...

اره باید رو خودم کار کنم گفتم اگه شوهرم غر زد دیگه عوض نمیکنم خودم از پس انداز خودم بزارم عوضش کنم که حرف شما هم درسته بهتر باهاش کنار بیام💔