2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا قوت عزیز دلم🥹🤍🤍درسته من خانه دار نیستم ولی امروز مامانم رو دیدم که همش درگیر درسای داداشم بود درگیر کارای خیاطی خونه و غیره جوری خسته بود و تو فکر برای روز مادر سوپرایزش کردم طفلی جون نداشت خوشحالی کنه فقط تشکر کرد و بوسم کرد گفت بخدا نمیتونم پاشم دیگه بغضم گرفت واقعا که مامانا فرشته ان یکیشونم شمایی🥹

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]👌🏻

وای نگو من ازشون متنفرم چندبار خواستم تو دیوار بزارم ترسیدم شوهرم باهام دعواکنه

ن بخدا خیلی باکلاسن فقط این تیکه زرد شده یا مدلشه؟؟

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

نه کرم رنگ تو عکس اینطوری افتاده بنظرت تو دیوار بزارم خودم ۲۵ خریدم ۲۲ ازم میحرن

ن بابا نذار حیفه خیلی خوشگلن.. دوسال بذار پهن باشه باز برو عوض کن حیفن ضرر میکنی بخدا خوشگلن من چندجا دیدم خوشم اومد

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اصلا این مدلی نخر خیلی حس افسردگی داره بس بی روح

ععع...جدی .... ادم تو عکس یا ب قول تو مغازه میبینه کیف میکنه..... ترسیدم بخدا....

ععع...جدی .... ادم تو عکس یا ب قول تو مغازه میبینه کیف میکنه..... ترسیدم بخدا....

منم دیدم خیلی خوشم اومد

ولی وقتی تو خونه پهن کردم انقد حس بد و نفرت بهم داد که اصلا نگاه زمین نمیکنم تا چشمم بهشون نخوره