2777
2789
عنوان

سایت اینماد خیلی مزخرفه

31 بازدید | 2 پست

مثلاً این سایت برای رسیدگی به شکایات مردم از کلاهبرداری های فروشگاه‌های مجازیه بعد خودسایتش داغونه یکسره هنگ می‌کنه کلا میری تو سایتش صفحه گوشی سفید میشه خب یکی میخواد ازسایت خودشون شکایت کنه که گوشی مردم رو هنگی و ویروسی میکنند رسیدگی به شکایت بقیه پیشکش 

قسمت درج قیمت اصلا نمیشه عدد وارد کرد 

حالا این به کنار اصلا نمیشه عکس فیش واریزی رو آپلود کرد بازم میگم به درک  هفت خوان رستم رو رد کنی آخرش میبینی ثبت نمیشه نوشته شکایت از خرید اینترنتی نداریم 🫤 خب مرض دارین مگه مردم رو اذیت میکنین این همه سوال پرسیدین و اسکرین شات خواستین وقتی شکایت از خرید اینترنتی ندارین 😐

اینجا ایرانه قانون داره حمایت از دزدا می‌کنه همه چی الکیه هر چی دزد و کلاه بردار اینترنتیه ایران براش بهشته نه گیر میوفته نه حوصله دارن پیداس کنن تازه زیر یه رقمی هم کلا نمیصرفه شکایت کنی چون بیشتر پول میدی تهشم ضرر طرف دزد رو میگیرن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اینجا ایرانه قانون داره حمایت از دزدا می‌کنه همه چی الکیه هر چی دزد و کلاه بردار اینترنتیه ایران برا ...

بخدا حرصم میگیره چند روزه درگیر ثبت شکایت بودم آخرم اینجوری 😢 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB