2777
2789
عنوان

دیگه میخوام بد باشم

1462 بازدید | 26 پست

28 سالمه بی نهایت دل رحمو مهربون بودم از همه ضربه خوردم همه بهم بدی کردن گفتم فقط واگذار کردم  به خدا ولی انگار خدا هم نمیبینه  منو ..وقتی نگاه میکنم اونایی بی خدان خوشبخترن  اونایی مثل اب خوردن دل میشکنن تصمیم گرفتم منم بد شم شاید همه چی بهتر از الان شد

بد نشو اما دل رحمم نباش 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث منی هرچه ضربه خوردم بخاطردلم بود وایی چه خنجرهایی توپشتم فرورفت بخاطرترحم ودلسوزی باادمهای گربه صفت

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..

منم مثل شما فکر میکردم ولی از زمانی که تصمیم گرفتم به خدا نزدیک تر بشم همه چی بهتر شد الانم ذهن ما درگیر این چیزا نمیکنم اتفاقا خیلی خوشحال و پر انرژی ام یه جورایی افکار منفی رو از خودم دور کردم

خدایا ب وجودت قسم خیلی تنهام
منم مثل شما فکر میکردم ولی از زمانی که تصمیم گرفتم به خدا نزدیک تر بشم همه چی بهتر شد الانم ذهن ما د ...

هروقت میخوام به خدا نزدیکتر شم برام از اسمون سنگ میباره

چنگیز خان مغول چندین میلیون ادم کشت به هزارنفر تجاوز کرد باز ۷۰ سال ب خوشی عمر کردو مرد!!!😑😑😑😑

شما انتظار داری بعد دوروز ببینی طرف مقابلت به خفت افتاده؟🤔🤔

اون دنیا خدا جزاشونو میده.❤

شما واس دل خودت خوب باش.با ذات خراب هیشکی به جایی نمیرسه.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
هر کسی رتبه و درجه اش بالاتر باشه بیشتر رنج می بره  اتفاقا چون خوبی می کنی و بدی می بینه خوب ر ...

اگه بدونی چقد وقتمو برای شناخت خدا این سایت اون سایت رفتم با خوندن مقاله وکلیپو هرچيز دیگه ولی نمیشه نمیزاره نمیفهمم چرا؟؟؟

خوب بودن هیچ فایده ای نداره 

اخه من نمیتونم بدباشم درحق همه خوبی کرده ام وبازم میکنم چون خدایاوروهمراهم هست شکرش هیچ وقت کم نیاورده ام

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..