2777
2789
عنوان

کی میاد راهی بیارن برا افزایش قد همه چی راهش اومده جز این

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 54 پست
فداتشم پولش ندارم داشتم که صدرصد میرفتم ۷سانت خیلی تاثیر دار رو قد میشدم ۱۶۸ دیگ قد بلند حساب میشدم ...

سیسی کسی در مورد قدت چیزی گفته قبلا که ذهنتون بهم ریخته 

همسنیم و قدم ۱۶۴ در مورد وزنم منم مثل تو رو نروم رفته 

اگه کسی چیزی به قدت گفت دهنشو پاره کن راه حل های پزشکی و خوراکی غیر جراحی و تهاجم رو انجام بده بدون راه نمیتونه باشه حل میشه عزیزم گرچه که خیلیم خوبی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سیسی کسی در مورد قدت چیزی گفته قبلا که ذهنتون بهم ریخته همسنیم و قدم ۱۶۴ در مورد وزنم منم مثل تو رو ...

نه قربونت برم چیزی نگفتم خودم دوسش ندارم نمی‌دونم چرا 

ایشالااا راهی بیاد بخدا از خدامه 

چون من پول عمل اینا ندارم 

همش دعا میکنم پودری چیزی انتزاع کنن

نه قربونت برم چیزی نگفتم خودم دوسش ندارم نمی‌دونم چرا ایشالااا راهی بیاد بخدا از خدامه چون من پول عم ...

فدات بشم یه تاپیکی گفته بود به یه دکتر طبی زنگ زده آنلاین گفته چه خوراکی هایی بخوره سنتی طور و اثر دیده اسم دکترش اگه اشتباه نکنم آراسته بود سرچ کن ببین راسته اگه بود زنگ بزن فک کنم میگن تا ۲۷ سال راه داره

ویتامین دی و قرص کلسیم و حرکات کششی هم انجام بده قربونت

فدات بشم یه تاپیکی گفته بود به یه دکتر طبی زنگ زده آنلاین گفته چه خوراکی هایی بخوره سنتی طور و اثر د ...

وای دختررررر اگه اینا راست باشه و واقعا نتیجه بگیرممممم بخدا نذر میکنم یچیزی‌برات بگیرم بفرستمممممم بخدااا 

دعا کن برام ینی تا ۴.۵سانت میشه؟؟

وای دختررررر اگه اینا راست باشه و واقعا نتیجه بگیرممممم بخدا نذر میکنم یچیزی‌برات بگیرم بفرستمممممم ...

دورت بگردم آخه خوش قلب اگه نتیجه گرفتی منو یادت موند دعام کن خیلی به دعاهات احتیاج دارم بهترین هدیس 

وایسا اسکرین داشتم ازش بگردم گالری پیدا کنم اسم و شمارشو فک کنم گفت دکتره یک شنبه ها ویزیتش رایگانه و بقیه هفته ۸۰ هزار 

هم مشاور آنلاین داره هم حضوری توی مطب 

خودمم میخوام واسه وزنم پیامش بدم

دورت بگردم آخه خوش قلب اگه نتیجه گرفتی منو یادت موند دعام کن خیلی به دعاهات احتیاج دارم بهترین هدیس ...

قربونت برم حتما دعات میکنم 

ایشالا هرچی از خدا میخای بهت بده فداتشم ♥️♥️

دستت طلا جیگرم بفرس منتظرک

عشقم عکس نیومده وایسا تایپش کنم 

دکتر علی آراسته 

نوبت دهی شنبه دوشنبه چهارشنبه تماس از 10و نیم صبح تا ۶ عصر 

ویزیت آنلاین و حضوری 

شنبه ها فک کنم رایگانه و بقیه هفته ۸۰ تومن ویزیت 

شماره ها 09227964081

02133695365

عشقم عکس نیومده وایسا تایپش کنم دکتر علی آراسته نوبت دهی شنبه دوشنبه چهارشنبه تماس از 10و نیم صبح تا ...

مرسی چشاااااممم 

دورت بگردم مرسی ازت 

حتما پی گیری میکنم 

دستت درد نکنه عزیزم 

۱۶۱

تو گروهم من بیا یه قرصی بهت میگم بگیر نسبتا ارزونه یه روشی بهت میگم بدون ورزش شاید چند سانت نتیجه بگیری چون احساس میکنم حوصله ورزش نداری فکر کنم تو گروه من اومدی شما اگه اومدی پی وی پیام بده توضیح بدم راجع بهش خواهر من باهاش ۵سانت بلند شد