2777
2789

سلام 

پسرم 2.5سالشه 3هفته سه هفته پیش بر اثر تب ولرزتشنج کرد البته از چند روز قبلش مریض بود و تب و سرفه و آب ریزش بینی یه بارم اسهال داشت که بعدش تب و لرزو بعدشم تشنج کرد .... بعد تشنج بالا آورد که بردیم بیمارستان اوجا هم یه باردیگه  بالا آورد و یه بارم اسهال رفت و بعدش دوباره تشنج یعنی 2بار بعد اون بستری شد که تبش کنترل شد و دارو دادن هم برای تب هم تشنج بعد 4روز هم ترخیص شد که دکتر بهش فنوباربیتال 15داددوهفته بخوره بعد و هفته بره پیش دکتر برای نوار مغزحالا می‌خوان بدونم کسایی که بچشون اینجور بوده 

دوباره تشنج کرده خدایی نکرده ؟

آسیبی بهشون یا مغزشون نرسیده ؟ به مرور زمان خوب میشه آیا ؟ یه موقع خدایی نکرده صرع و... نشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم بخاطرسرماخوردگی تبش بالارفت تشنج کرد ولی خداروشکرهمون یه بار بود بردمش بیمارستان دوشب بستری شد  مرخص شد دکتر بهش دیازپام ۲ میلی داده تا هفت سالگی

نوار مغزم بردم متخصص مغزواعصاب اطفال گفت نمیخواد چون تب داشته اگر بدون دلیل تشنج میکرد کارت سخت بود 

علائمش چی بود چند سالش بود ؟ الان چند سالشه ؟

دقیق اتفاقی که برا بچت افتاد برای بچه منم توهمون سن افتاد.با این تفاوت که شیر که خورده بود رفته بود تو ریه هاش .دو هفته توای سی یو بود بعد دو هفته تو بخش .متاسفانه بعد از اومدن از ای سی یو .وبرداشتن لوله ها مجبور شدن تراکستومی کنن .خدایا چه روزایی بود.خلاصه بعد که اوردیم خونه تا یه سال دستم بند بچه بود...همین نوار مغزی واینا وگفتن خطر تشنج تا ۵ سالگی هست.ولی من دارو رو سر وقت میدادم .خدا رو شکر همون یه بار شد.والان ۲۵ سالشه وبا زبونی دراز میگه مگه چیکار کردید خودم بزرگ شدم😅

پسر من توی یکسال و نیمگیش یه بار تشنج کرد تب داخلی داشت بدنش سرد بود از داخل بدنش گرم بود بستریش کردن ۵ روز نوار مغز و سی تی اسکن و یه سری آزمایشات گرفتن شکر خدا خوب بود و دیگه الحمدالله خدا را هزاران بار شکرش تکرار نشد

پسر من توی یکسال و نیمگیش یه بار تشنج کرد تب داخلی داشت بدنش سرد بود از داخل بدنش گرم بود بستریش کرد ...

خدارو شکر ....چند سالگی تشنج کرد ؟ الان چند سالشه ؟بعد تشنج  دارو می‌دادی بهش ؟

خدارو شکر ....چند سالگی تشنج کرد ؟ الان چند سالشه ؟بعد تشنج دارو می‌دادی بهش ؟

یک سال و نیمش بود. الان سه سال و نیمه. نه بعد از تشنج جز آهن و ویتامین هیچ دارویی نداد فقط گفت در صورت تب بالا بهش قرص بدم که اونم ندادم حواسمو به تبش جمع کردم که بالا نره هیچ وقت