2777
2789

سلام خیلی میترسم از بالا صدا میاد... قبلا شوهرم میگفت صدای گرم و سرد شدن شیروونیه ولی الان صدایی مثل جیزجیز کردن میاد انگار سیمی اتصالی بکنه یا مثل صدای سوختن چوب... انگار یه موشی پرنده ای چیزی اون بالاست و تکون میخوره گاهی قطع میشه بعد دوباره صدا میاد. میگم نکنه جن باشه نزدیک جنگلیم.بابام و بچه هام خوابن. شوهرم هم رفته ماموریت... بخاطر آلودگی تهران اومدیم اینجا.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماقبلا سقف شیروونی داشتیم چندتا کبوتر لونه کرده بودن توش خیلی میترسیدیم بعدهامتوجه شدیم کبوتره

کاش پرنده باشه نه موش. سقفش خیلی بلنده فردا بگم همسایه نردبون بلند بیاره نگاه کنه. واقعا صداش خیلی بلند بود امروز. 

کاش پرنده باشه نه موش. سقفش خیلی بلنده فردا بگم همسایه نردبون بلند بیاره نگاه کنه. واقعا صداش خیلی ب ...

احتمال قوی پرنده هست

بیخیال شو 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
برم بخوابم صداش هی قطع میشه بعد دوباره صدا میاد

وای دقیقا درکت میکنم چقدر بابت اون پرنده ها من ترسیدم بالاسر حمومم بود همش فک میکردیم جنا اونجادارن پرسه میزنن فقط باید بخوابی تا ترس تموم بشه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش