2777
2789
عنوان

😂😂ببخشیدبابت عنوان اما😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 89 پست

🌹😂😂

ببوسش 

پسر من ۴ سالشه 

اسم اون کارو من گذاشتم 

بود 

میگه من بود دادم 

اخرش هم میگه ببخشید 

تا نگیم خواهش میکنم ول نمیکنه 

یکسره میگه ببخشید ببخشید 😅🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الانم پتوی قرمز پهن‌کردن دخترم‌میکه بیا دریابازی...وای دارم‌غرق میشم...باباش میکه شنا کن شنا کن ماهی ...

الهییی😂😂😍😍

خدا حفظش کنه

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

یاد خاطره ایی افتادم پسر کوچولو فامیل اومد بغل مادرش نشست و ی صدایی خارج شد همه تعجب ، بعد خیلی ریلکس گفت کار مامانم بود به روی خودش نیاورده مثل یک مرد سیگما پاشد رفت بنده خدا چقدر مادرش تو جمع خجالت کشید چون بقول شما اون صدا از بچه بعید بود 😂

خدا دختر کوچولو تون حفظ کنه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

وای نه زشتهحرمتها از بین میره

😂😂😂پدرش نمیگوزه خواهر بزرگترشم نمیگوزه

من ودخترم میگوزیم

دخترم ۸سالشه😎😂

واقعا  به جان خودم اگه بخوام گوزامو دستشویی خالی کنم باید لحاف تشک بندازم مشکل گوارش دارم وعمل کردم

زیاد مهمانی نمیرم چون واقعا واهمه دارم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔