2777
2789
عنوان

😂😂ببخشیدبابت عنوان اما😂😂😂

2257 بازدید | 89 پست

دخترم ۳سالشه این طفلی بازی میکرد ک یه بادی ازش دررفت..منو باباش بودیم..من فهمیدم ک بچه‌بود اما  اصلا شک‌کردم بسکه بزرگ بود به شوهرم گفتم وااای این جی بووود؟؟🤨🤨گفت بخدا من نبودم..کفتم واقعا  بچه بووود؟؟بعدش  زدیم زیر خنده😂😂😂...کاردرستی نبود اما اصلا غیرقابل باور بود برامون...دختر به این نانازی..ملوسی..گوگولی..همیچین صدایی...خندمون کرفت

بعد دخترم فهمید ک‌فهمیدیم اخماش رفت توهم..زد زیرگریه.

شوهرم هی تلاش میکرد ساکتش کنه😂😂😂

هی میگفت فداسرت بابا..عب نداره بابا..بچه بیشنر جیغ میزد.دید ساکت نمیشه..برکشت گفت بابا غلط کردیم خندیدیم اصلا من بودم بابا...از من بود گریه‌نکن😂

الان ۱۰دقیقه ای هست ک هی میکه من بودم صدا از من بود..میخاد به بچه بقبولونه کار خودش بوده😂😂😂

بش گفتم ببین‌کار ب کجا کشیده ک مرد به این کردن کلفتی گوز فسقل بچه رو گردن میکیره😂

وای😂😂خیلی ببخشید😂😂

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الانم پتوی قرمز پهن‌کردن دخترم‌میکه بیا دریابازی...وای دارم‌غرق میشم...باباش میکه شنا کن شنا کن ماهی هستی ماهیا ک غرق نمیشن...دخترم‌میکه واقعا؟اما‌من خسته شدم..دارم‌میمیرم...😂😂😂😂