2777
2789
عنوان

نمیدونم حق دارم یا نه

52 بازدید | 3 پست

همسرم از اول زندگی تو پول دادن خساست به خرج میداد مثلا میخواستم برم آرایشگاه ،میگفت برو اونجا ببین چه قدر تا من پول بزنم گاهی اوقاتم‌نمیزد تا دعوامون بالا میگرفت 

همیشه اینجوری بود تو همه چی میگفتم ماهیانه بهم بده میگفت نه 

اما تو خرید لباس اینا اوکی بود اما دو بار درسال همه چی میخرید دیگه بعد اون دلت چیزی میخواست پول نمیداد بخری

اخلاقای بد دیگه ای هم داشت مثل دست بزن .فش دادن .یه بار با کمربند اونقدر زد ‌کلا کبود شدم

محبتم بلد نبود 

تا من رفتم درس خوندم و ۴ سال سرکار میرم خداروشکر 

با پول خودم چیزایی که دوست دارم خریدم حتی برای من طلا هم‌نمیخرید 

تو اون زمان‌ارزونی گرمی ۹۰ تومن 

بماند تا اینکه الان چون شاغلم با دو تا بچه به کارای خونه واقعا نمیرسم عذاب وجدانم دارم خودم

اما خب دست تنهام هیچ همکاری تو خونه نداریم 

قبلا کمک میکرد اما طوری که ادم پشیمون میشد .

بعد من امشب دلم گرفته بود 

گریم گرفت رفتم باهاش حرف بزنم 

گفتم از یک شنبه بیرون نرفتم و...

یهو گفت برو به اون‌مامانت بگو بیاد تحویل بگیره الان یک ساله گیر نمیدم( تو کارای خونه گیر میداد مثلا چرا لباسا مونده تو لباس شویی .چرا از روغن مایع تو این غذا میریزی .چرا از این چاقو استفاده کردی اخرم دعوامون میشد)

مامانم گفت تو مردی با کارای خونه کار نداشته باش 

الان میگه بگو بیاد تحویل بگیره خونه آشغال دونیه

یعنی فقط دلش میخواد من تحقیر بشم پیش همه

پیش بچه هامم اونقدر منو سرزنش میکنه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

مثلا میگم مگه من فقط غذا میخورم

کل کارا با من حداقل طرفا تو بشور اتاق بچه ها جمع کنن 

همکاری کنیم

میگه همشو تو کثیف میکنه

منو و بچه ها بدبخت کردی 

هییی

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا میگم مگه من فقط غذا میخورمکل کارا با من حداقل طرفا تو بشور اتاق بچه ها جمع کنن همکاری کنیممیگه ...

زن و مرد باید کمک حال هم باشن .من الا مردی ک منت بزاره رو نمیتونم تحمل کنم حتی بعضی وقتا ک شرایطشو ندارم کارای خونه رو انجام بدم وقتی بیاد انجام میده میگه بهت حق میدم با دوتا بچه سخته