2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

91 بازدید | 3 پست

مجردم یک هفته فقط دارم تمام کار های خونه رو می کنم مامان بابام خیلی سرشون شلوغه 

خسته شدم چه جوری تحمل می کنین اگه ازدواج اینه که دلم نمی خواد واقعا 

+البته می دونم همش این نیس ولی واقعا خسته کنندس روحم ساییده شد 🤦🏼‍♀️

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

پدر و مادر شاغلن؟ دو قل دیگه چه می کنن؟😁

دقیقا به نظرم اینو برید به خانواده بگید که خسته شدید. نفر برا کار خونه بگیرن😅

تو خونه ما اون قدیم کارگره من بودم اشپز خواهر بزرگم، درس خون که فقط استکان های چایی رو می شست آجی کوچیکه م بود.

اینقدر گیس کشی می کردیم سر کار خونه. مامانمم بعد از خجالت مون درمیومد😅. بزرگه قهر می کرد و اعتصاب غذا و تو اتاق خودشو حبس می کرد. نمی دونم چطور زنده موند. دو روز پیش که خونه مامانم جمع. بودیم بهش گفتم تصور می کردم که در جادویی تو اتاقت بود که پر غذا بود😁. وگرنه توصیفی برا دلیل زنده موندنش نمی بینم، از دست پخت مامان نمی خورد تا کار خونه نکنه. یعنی حاضر بود بمیره ولی کار نکنه🤣 الان برا دوقلوهاش صبح تا شب می دوه. من برعکس خونه شوهرم اصلا حوصله کار کردن ندارم. به اندازه کافی تو خونه بابام کار کرده بودم 😂. جاش شوهرو بچه رو یاد دادم از خودشون توقع داشته باشن همکاری کنن.

خواهر کوچیکمم همش درس می خوند اونقدر نفرینش می کردم که تو درس به جایی نرسه اما الان معلم سرشناس شهرمونه، آهم نگرفت 😂😂

الان خونه مامانم جمع میشیم این دوتا همش می شورن و تمیز می کنن من پیش مامانمم میگم ببخشید کمرم درد می کنه😁. تازه اونا اصرار که خودشون بشورن دومس بره بشینه. مامانم میگه جل الخالق، آیا این سه همان دخترانی نبودن که به خاطر یه سفره پاک کردن جنگ می کردن؟؟😅

پدر و مادر شاغلن؟ دو قل دیگه چه می کنن؟😁دقیقا به نظرم اینو برید به خانواده بگید که خسته شدید. نفر ب ...

سه قلوییم😀🤣

خواهرم هم خیلی غر می زنه برای کار خونه

ولی خب ما کنار می یایم دیگ چه کنیم

چه بامزه🥲🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدر و مادر شاغلن؟ دو قل دیگه چه می کنن؟😁دقیقا به نظرم اینو برید به خانواده بگید که خسته شدید. نفر ب ...

حقیقتا درکشون می کنم با این وضعیت امیدوارم بتونم برم به رشته خوب و یه کار پاره وقت پیدا کنم که یکم بارشون سبک شه