2777
2789
عنوان

بابام گفت امشب میمیرم اون دنیا ازم راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا بنویس وظیفه نه وضیفه!!! 

دوما شما که حتی لباس‌های تنت رو پدرت واسه ات خریده و از خودت هیچی نداری خیلی اشتباه میکنی به پدرت از این حرفها بزنی! 

سوما پدرها زود میمیرن 

از همین الان به فکر یه شغلی باش 

لحنت بد نبود یکم؟ بعدشم وظیفه درسته نه وضیفه

بله بد نوشتم 

صدام گرفته بود به زور صحبت میکردم لحنم بد نبود از نظر خودم شما وضعیت زندگی مارو نمیدونید که منت میازره منت میزاره فقط میخوام فرار کنم از دستش 

برای مدرسه باید کنکور ثبت نام میکردم نزدیک ۴ میلیون هزینش بود میخواستم ثبت نام کنم بابام گفت ندارم ندارم آخریش ریختا نمیگم نریخت دستش درد نکنه ریخت ولی ببین چقدر وضعمون خرابه که مدرسه گفت برای شما رایگانه همون اول فقط برای ما ۵۰ درصد تخفیف گزاشته بود دارم حرص میخورم سرشا

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
دلم ب بابات سوخت چقدر مظلومه

اون مظلومه ولی به خدا منم مظلومم اون میتونست بچه نیاره ولی من حقی نداشتم که به این دنیا بیام یا نیام

خیلی سخت نبود حتی اگر ازش راضی نیستی دلشو نشکنی 

میتونستی بپیچونی جوابو .خیلی راه های مختلفی وجود داشت .ادمها قلب دارن حتی اون بدهاشون 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
گناه داره بابات یکم آروم تر صحبت کن باهاش لطفا🥲اینا اسمش منت نیس، فقط چون قدردان زحماتش نبودید بنده ...

قدردان زحمت چی  نزدیک دوسال بود تاکسی کار میکرد هرچی پول در میاورد خرج ماشینش  خرج ما نمیکرد مادرم میرفت سرکار  اونم الان یکساله نمیزاره 

اون مظلومه ولی به خدا منم مظلومم اون میتونست بچه نیاره ولی من حقی نداشتم که به این دنیا بیام یا نیام

پدر علی دایی هم فقیر بود ولی دانشگاه شریف قبول شد و هزاران اسم دیگه که وسط فقر شکوفا شدن و رشد کردن

دنبال مقصر جلوی آینه باش نه پدری که به دوتا جمله محبت آمیز از زبون دخترش نیاز داره ولی نمیدونه که دخترش بویی از محبت نبرده

همونقدر که پدر نباید منت بذاره بچه هم باید قدرشناس باشه که بنظر میاد شما نیستی

چطوری قدر شناس باشم چیکار باید بکنم پدر باید چیکار کنه 

شما وضع زندگی مارو بیای ببینی حالت بد میشه

اگه انقدر کار من بود مادرم پیشم بود چرا اون هیچی نگفت 

چون اون حقو داد به من 

من. نمیدونم بد تعریف کردم کامل تعریف نکردم 

که متوجه نشدید یا واقعا مقصر منم مشکل منم