مهران غفوریان وسیامک انصاری به خاطر کار زشتی که کردن..
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
مثل قبل توهین به تاریخ ایران..زینب موسوی یادته که فردوسی را مسخره کرد؟؟اینها هم به درفش کاویانی وسنگ واره های تخت جمشید سنگ پرانی کردن به بهونه مسابقه ورزشی
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
عربستانی های بی تاریخ چقدر تبلیغ تاریخ نداشتشون رامیکنن..قطر را یادتونه لباس عربی تن مسی کرد؟؟..مهم اینه ما تاریخ داریم و اینها اینجوری میخان خرابش کنن