2777
2789

تو یه تاپیک میگفتن ۴ نفرن و ۱۰تا ۱۵ تومن

خدایی نمیخوام قضاوت کنم یا بگم میشه نمیشه

ولی میشه بگین چجوری مدریت میکنید؟

من یه نفرم ولی حدودا ۲۰ درماه خرج میشه

تازه ولخرجم نبستم

مسافرت اینام خیلییییییی کم 

لباس خیلی کم

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر نگم تا نشه شواف و خودنمایی اما واقعا خدا رحم کنه چون قبلاً با خیال راحت خرج میکردیم نگاه به موجودی نداشتم اما الان به فکر تر شدم واقعا اذیت میشم خانواده هایی میبینم که گاها با حقوق حداقل وزرات کار زندگی میکنند خیلی سخت شده 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خرج خوردو خوراک به کنار. خریدو اینا ماهی ۱تومن ولی چند ماه چند ماه پنج شش تومن خرج خودم

چند نفر که باشیم هرچی باشه همونو کلا خرج میکنیم ولی ازش یک تمن دو تمن هرماه پس انداز میکنم

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

مجردم

۱۱ از خودم

از خانواده هم پول میگیرم

میشه ۱۳_۱۴

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

فقط بخوای هر روز  نون و پنیر و تخم مرغ بخوری  میشه روزی ۳۵۰  تومن  پس در یک ماه میشه حدودا ۱۰  میلیون 

نه دکتر نه لباس نه بنزین نه اجاره  نه مدرسه هیچی  و هیچی 

نه من باورم نمیشه 

دختر پاییزم🍂