2777
2789
عنوان

بخاطر توقعاتم شاید هیچ وقت نتونم ازدواج کنم😐برای مثال

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 64 پست
منم اصلا قصد ازدواج ندارم انتخابم مجردیه ولی خب اگر یک زمانی خواستم ازدواج کنم توقعاتم مثل استارتر ه ...

کار خوبی میکنی اینایی ک میدونی ب هر ادمی تن میدن اکثرا ادمای داغون و بی ارزشی هستن بنظر من 

یه نر پیدا کردن رو ک کارگرای افغان خونه مام تونسته پیدا کنه با اون وضعش  اگر بتونیم یه ادم حسابی پیدا کنیم  گل رو زدیم 

.من نه شرایطم یکم خاصه البتع طرف من وضع مالیش اکی هست

نه خیلی پولدار اما دستش ب دهنش میرسه

تحصیلی بهم نمیخوریم  و خیلی پولدار نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 فشار نخورفعلا که مالی نیستی که اینقد ادعات زیاده

از چیت فشار بخورم؟چیزی نیستی خدازده🤣🤣🤣تو تهش همون ترشیتو درست کنی و فشار منو بخوری سکینه نی نی سایتی

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

رمان زیاد میخونده

بخدا، من خودم انقد گفتم فلانی گیریم که یه بالاشهری میلیاردر، اومد تو رو گرفت، خودت از خونه زندگیت، محل زندگیت، پیش شوهر و فک و فامیلش، خجالت زده نمیشی، همش میگف مگه معجزه هس؟؟؟ چی میشه، چه اشکالی داره، میگفتم اشکالش اینه که هر سطحی دنبال هم سطح خودش میگرده نه که‌ ده پله صد پله پایین‌تر از خودش، خیلی رویایی فکر می‌کرد، زمان طلاییش رو سوخت داد 

کار خوبی میکنی اینایی ک میدونی ب هر ادمی تن میدن اکثرا ادمای داغون و بی ارزشی هستن بنظر من یه نر پید ...

درسته به نظر من آدم باید برای خودش ارزش قائل باشه و بهترین ها رو بخواد البته نه هر دختری دختر هایی که تحصیلکرده هستن و تو خونه پدری در رفاه بزرگ شدن حق دارن همین توقعات رو از طرف مقابل بخوان و به نظرم اصلا توقع بالایی نیست هرکسی باید با همسطح خودش ازدواج کنه

امیدوارم شما هم موفق باشی و اگر خواستی ازدواج کنی یک مورد خوب که لیاقتتو داشته باشه سر راهت بیاد

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بخدا، من خودم انقد گفتم فلانی گیریم که یه بالاشهری میلیاردر، اومد تو رو گرفت، خودت از خونه زندگیت، م ...

دکتر هلاکویی میگه دو طرف باید با هم برابر باشن وگرنه شبیه یه ماشین میشن که چرخاش هم اندازه نیست و این ماشین راه به جایی نمیبره

تو خیلی با ادبی خود شیفته خیلی دلم میخواست حرفایی بزنم که هیشکی نزد ترسیدم خورد بشی دلت بشکنه حالا ه ...

خودشیفته نیستم عزت نفس ندارم خیلی بهتر از تو و امثالته که هر نری از در میاد براش له له میزنی 

به حیوون نر هم راضی🤣فقط برات مهم اینه که یکی گردنت بگیره که اونم چون کسی گردنت نمیگیره به ساده ترین معیارها هم راضی هستی بیچاره دلم برات میسوزه

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

کار خوبی میکنی اینایی ک میدونی ب هر ادمی تن میدن اکثرا ادمای داغون و بی ارزشی هستن بنظر من یه نر پید ...

تو تاپیک من پر از این داغونای بی ارزشه 

ببین چقدر بدبختن که معیار های خیلی معمولیم براشون واویلاعه

البته حق داره بنده خداها ببین چه سختی کشیدن که فقط براشون مهمه که یکی گردنشون بگیره کاریم به پول، اخلاق ، خانواده و.... اصلا ندارن

خودشیفته نیستم عزت نفس ندارم خیلی بهتر از تو و امثالته که هر نری از در میاد براش له له میزنی به حیوو ...

دلت واسه خودت بسوزه عزیزم ساده ترین معیار و ندارم ولی خواستگارم همه چی تمومه میدونی چرا چون همه چی تموم ها ندید بدید ظاهر پسندی مثل تو رو به یه ورشون میگیرن خوش باشی ریپ نزن خودتو خسته نکن جواب نمی‌دم 

دلت واسه خودت بسوزه عزیزم ساده ترین معیار و ندارم ولی خواستگارم همه چی تمومه میدونی چرا چون همه چی ت ...

خب چون معیاری نداری خاستگارت همچی تمومه 

وگرنه اگه معیار داشتی برا خودت ارزش قائل بودی همینجوری الکی تا یه عمر نمیرفتی زیر سقف با یکی 

به سلامت

دقیقا کبوتر با کبوتر باز با باز

خب منم معیارهام بخاطر همینه