2777
2789
عنوان

بخاطر توقعاتم شاید هیچ وقت نتونم ازدواج کنم😐برای مثال

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 64 پست

خدا همه رو ب آرزوهاشون برسونه 

منم ب آرزوهام برسونه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقعات من که به واقعیت پیوست البته من یه سری هاش اصلا برام معیار و مهم نبود عین ویلا و فلان ماشین حتما فلان باشه خونه فلان باشه ولی جایگاه خانوادگی و تحصیلات اخلاق اینا برام اهمیت داشت و چهره اش بقیش چندان مهم نبود واسم چون جایگاه آدما صرفا به واسطه پول تعیین نمیشه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

وقتی دگ نزدیک ترشیدنت باشه مش غلامم قبول میکنی

عزیزم همه مث شما تو در دهات زندگی نمیکنن ک ب دختر هاشون بگن ترشیده این واسه شما پشت کوهی هاس بعید میدونم خودت دختر باشی البته  احتمالا یه پیر پسر یا پسر ترشیده ای  یا از خانواده خیلی داغون دوزاری ک ب خودت لین حرفارو مبزدن😁

من اگه آقا بودم و این ویژگیها رو داشتم با دختر علوم آزمایشگاهی ازدواج نمیکردم 

میرفتم یه متخصص میگرفتم 🤭

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

متاسفانه هیچ پسری تو رو گردن نمبگرع شل کن

چه بی تربیتی 

بعضی خانواده ها فقط بلدن پس بندازن نمونه بارز تو

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

من اگه آقا بودم و این ویژگیها رو داشتم با دختر علوم آزمایشگاهی ازدواج نمیکردم میرفتم یه متخصص میگرفت ...

عزیزم من دارم برای پزشکی میخونم امسال هم پزشکی آوردم ولی بخاطر شهر دور نرفتم 

ولی شما چی؟ 

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

تو و اونایی که لایکت کردن واقعا زن هستید؟ چقدر حقیرید به همجنس خودتون از لفظ ترشیده استفاده میکنید تو کدوم قرن زندگی میکنید ازدواج یک انتخابه اولویت نیست 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

چه بی تربیتی بعضی خانواده ها فقط بلدن پس بندازن نمونه بارز تو

تو خیلی با ادبی خود شیفته خیلی دلم میخواست حرفایی بزنم که هیشکی نزد ترسیدم خورد بشی دلت بشکنه حالا هم نمیگم‌برو خوش باش عزیزم مطمئن باش شاهزاده سوار بر اسب سفید واست میادحالا عکستم بزاری حتما شبیه دختر صفدر شنقل از دارغوز آبادی 

در مقابل خودتم دقیقا باید تو همین شرایط باشی، نه مثل دختر  عمه ی من که پایین شهر  تو خونه 40 متری زندگی میکنن، اوضاع مالی به شدت پایین، تمام خاستگار ها از محله خودشون و هم سطحشون رو رد کرد که تا از بالاشهر برام خاستگار نیاد ازدواج نمیکنم، الان نزدیک 40 سالش هس، چقد همه بهش گفتن بالاشهری میره با بالاشهری ازدواج میکنه نه که‌ بیاد محله زاغه نشین دختر بگیره، تازه قد و قیافش هم بسیار معمولی هس، نه که‌ بگیم خوشگل هس به خاطر خوشگلی منتظر شاهزاده سوار بر اسب بود

عزیزم من دارم برای پزشکی میخونم امسال هم پزشکی آوردم ولی بخاطر شهر دور نرفتم ولی شما چی؟

😂😂 فشار نخور

فعلا که مالی نیستی که اینقد ادعات زیاده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

خداروشکر مثل تو و امثالت برای شوهر له له نمیزنم 🤣