2777
2789
عنوان

شما ناراحت میشین اگه مادرشوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید به خودم زنگ بزنه ؟بارها شده من کلاس داشتم یاقرار داشتم بخاطر ایشون مجبور شدم کنسل کنم

چرا بهتره به خودت زنگ بزنه

اگه شوهرت از تایمای کلاسات خبر داره بگو بگه کلاس داره یا بگه به مثلا مریم زنگ بزن تایم کلاساش رو من نمیدونم

شوهرم تو کتش نمیره و میگه هرجا هستی برو خونه اصلااهل کنسل کردن نیس

نه دیگ من نباشم میگم بگو نیستم نمیتونم بیشتر چیزارو کنسل کنم بخاطرش

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

نباید به خودم زنگ بزنه ؟بارها شده من کلاس داشتم یاقرار داشتم بخاطر ایشون مجبور شدم کنسل کنم

خب با پسرش راحت تره الان من مادرم هم بخواد بیاد زنگ میزنه به من میگه خب چون من دخترشم راحت تره شما هم اگر مشکلی داره به همسرت مثلا بگو من نیستم یا کار دارم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

از این لحاظ ببینیم چون فکر میکنه خونه پسرشه  به پسرش زنگ میزنه . از لحاظ دیگه نمیدونم رابطتون چطوره باهم راحت هستین یا رودربایستی دارین!

چون من و مادر شوهرم اصلا بهم تلفن نمی زنیم یه جورایی تعارفی نگه داشتم رابطه رو صمیمی نشیم

ببین بعضیا اینطورین و واقعا قصد توهین ندارن . با پسرش راحتتره. شما به همسرت بگو  فلان روزها که کلاس یا برنامه دارم به مادرت بگو نیستم 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

یکبار کنسل نکن خودت زنگ بزن بگو شرمنده کلاس دارم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی