2777
2789
عنوان

ترند بینی قوز دارررررررررر😐

176 بازدید | 13 پست

پس من چرا هنوز خوشم از بینی های عروسکی کوچولو میاد

نمیتونم هضمش کنم دماغ قوز ترند شده 😭🤣

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاثا دماغ قوز دارها خیلی خوشگلن

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

بینی قوزدار ترند نشده بینی طبیعی ترند شده یعنی اگه قوزبینی داری لازم نیست جراحی کنی نه اینکه بری دکت ...

نه قوزدار ترند شده 

قوزدار همون طبیعیه دیگه

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

وای یه بازیگره ترکی هست دماغش قوز داره یعنی از صد تا دماغ عروسکی قشنگ تره این قدر بهش میاد 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)