2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا من خیلی وقته حالم گرفتس

چندسالع از ته دل نخندیدم🙂

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

نه من اینجوری نیستم... خود به خود حالم گرفت

منم همینم🥲 تو زندگی خودم مشکلی ندارم اصلا

اما خودکشی خالم ۲ ماه پیش چنان شکی بهم وارد کرد هرروز حالم بدتر از روز قبل شد

فک کنم باید دارو بخورم دیگه

نمیتونم جمع کنم خودمو

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

منم همینم🥲 تو زندگی خودم مشکلی ندارم اصلااما خودکشی خالم ۲ ماه پیش چنان شکی بهم وارد کرد هرروز حالم ...

واقعا بهت تسلیت میگم💔

ولی تو نمیتونی چون هنوز انگیزه ای برای زندگی داری💔

به انسان ها باید گفت پشت سرت رو نگاه نکن

واقعا بهت تسلیت میگم💔ولی تو نمیتونی چون هنوز انگیزه ای برای زندگی داری💔

دلم میخواد زندگی کنم.دلم میخواد مثل قبلم زندگی کنم😔

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

قبل از خرداد ماه فک کنم

بعد ازون دیگه خیالم راحت نبود که از ته دل بخندم

دلم میخواد زندگی کنم.دلم میخواد مثل قبلم زندگی کنم😔

دیدی گفتم اینو از نگات خوندم... 

برخلاف تو من دلیلی نمیبینم زندگی کنم... 

شاید همین امروز و فردا... 

به انسان ها باید گفت پشت سرت رو نگاه نکن

قبلا زندگیت چطوری بود؟ شاد بودی؟

اره خیلی خوب بود حالم

پرانرژی و باحوصله.با انگیزه.الان حتی دخترم میخواد باهام حرف بزنه دلم میخواد زودتر تمومش کنه.حوصله ندارم بشنوم