2777
2789
عنوان

تاپیک مسخره روپوش پزشکی😐😐🤣🤣🤣

206 بازدید | 14 پست

چقدر عقده ی آدم میتونه داشته باشه!! میگه مدارس دولتی بچه ها همه بی فرهنگ و بی لولن و منی ک بهداشت عمومی خوندم همه تو مف منن و با حسرت ب من نگا میکنن!!!!!! اسکل مشکلی چیزی هستین؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونه ولی جواب داده

😂😂

دفعه ی قبلی که زد نصف شب بود از تعجب خوابم پرید😂

فک کنم برای شوخی میگه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

با اجازه استاتر عزیز به کدوم نی نی یار بگیم برای حذف تاپیک؟

فقط ی نی نی یار وجود داره عزیز

ب همون نی نی یار روزهای زوج در بازه زمانی مشخص پیام بده و لینک تاپیکتو بفرس براش

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

نمیدونم بنظرم گناه داره، انقدر پزشکی و رشته های تاپ تجربی رو غول کردن و بالا بردن کسی اگر کمترش قبول بشه اینجوری حس بدی به خودش پیدا میکنه و وسواسی میشه رو رشتش و میخواد به خودش ثابت کنه که نه رشته منم خوبه ، خب خوب هست هر رشته ایی ارزش خودشو داره ولی کسی اگر اینو قبول داشته باشه انقدر ذهنش درگیر نمیشه و روش زوم نمیکنه 

ولی جدی این کاربر احساس میکنم افسردگی داره یا اختلالات دیگه

چون از رشتش ناراضیه این تاپیکارو میزنه تا ارضای ذهنی بشه

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

عه؟ اخه تاپیکش قفله نمیتونم لینک تاپیکمو براش بفرستم

پیویش عزیزم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙