پشت کنکورم بهم میگه درس بخون رشتم تجربیه میگم باید کتاب بخرم واسه تخصصی سه پایه حدود ۱۲ تا کتاب میشه مشاور میخوام میگه تو خودت بخون نیستی الکی میگی و خیلیا کتاب مدرسشون رو میخونن مشاور ندارن قبول شدن اصلا هیچی سرش نمیشه فقط بلده توهین کنه و سراکو بده
ببین عزیزم من درکت میکنم الان دانشجو ام ولی باور کن بیشتر مشاوران فقط به فکر پولن من پشت کنکور نموندم چون مادرم دست منو بزور میگرفت میبرد کلاس و مشاور اونا هم یکی از دیگری بدتر میان پز بقیه دانش اموزاشون رو میدن و فقط روحیتو تضعیف میکنن الان مشاور دلسوز پیدا نمیشه نهایی هارو صد خودتو بزار خیییلی کارسازه و توی کل مسیر ۷۰ درصد تلاش خودته
کانال سیب ترش و مدیکال استوز توی تلگرام جوین شو و همچنین اپلیکیشن سیب ترش رو نصب کن کلیییییی نکات مشاوره ای گذاشتن اگه از ویس ها و ویدئو های اونا استفاده کنی تاحد زیادی نیاز به مشاور نداری ویس های مشاوره ای سیب ترش عالیه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نمیگم صفر تا صد ولی کمک میکنه مثلا اینکه واسه هر درسی چند ساعت وقت بذاری چه موقع از روز بخونی و هم اینکه تو تقسیم بندی میتونه کمکت کنه باور کن اکثر مشاوره ها فقط دنبال پر کردن جیبشونن