2777
2789
عنوان

با یکی مجازی آشنا شدم کی ببینمش لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 37 پست
خب ی کافه خوب نیست؟ بنظرم کافه برو

چرا عزیزم هست کافه خوب با ماشین به ربع اینا فاصله داریم بذارم بیاد دنبالم یا با اسنپ برم ؟ چون نمی‌خوام محل خودمون باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نذارم بیاد دنبالم بگم با اسنپ میام کافه تو ام بیا اونجا ؟

اصلا وابدا نزار محل زندگیتو یاد بگیره ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نذارم بیاد دنبالم بگم با اسنپ میام کافه تو ام بیا اونجا ؟

اره نذار بیاد دنبالت بگو با اسنپ میام ادرس کافه رو بده بیاد اونجا

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

چرا عزیزم هست کافه خوب با ماشین به ربع اینا فاصله داریم بذارم بیاد دنبالم یا با اسنپ برم ؟ چون نمی‌خ ...

حتما با اسنپ برو

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

باشه..‌پس من برم

آره یه جایی دور از از محل زندگیت قرار بزار جای شلوغم باشه .خواست برسونه قبول نکن .بگو خرید دارم ..اصلا هم در مورد محل سکونت هیچی بروز نده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چرا عزیزم هست کافه خوب با ماشین به ربع اینا فاصله داریم بذارم بیاد دنبالم یا با اسنپ برم ؟ چون نمی‌خ ...

اسنپ ترجیحا 

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

بزار حداقل سه ماه اینا بگذره ببین چجوریه طرف اصلا تایپت هست یا نه 

به هیچ عنوان نری سوار ماشینش بشی یا بگی برسونتت جای عمومی و شلوغ و پرتردد هم قرار بزار خیلی هم مواظب خودت باش سریع اعتماد نکن