2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون اشتباه میکنم

66 بازدید | 13 پست

من بعد چن سال دارم درس میخونم ک برم دانشگاه ۲۱ سالمم هس.

بعدش بچه ها من اوضاع مالیمون دیگه عین خیلیای دیگ درخد بخور نمیره.

و هرچی ب مادرم میگم ب پدرم بگه بره سر ی کار درست حسابی نمیره(دست فروشه)

و کلا ادمایی ان ک معتقدن باید با همسطح خودت بپری و ادم پولدار بدردت نمیخوره 

بهس میگم تو پول داشته باشی هم راحتی هم تو چشم بقیه بالایی 

مبگه ما چیکار ب مردم داریم نمیخواد رویایی فکر کنی.

و من بابت این موضوع دارم موردامو رد میکنم چون مادر پدرم همش یجوری رفتار میکنن ک ما بدبختییم و پول نداریم و کلا هرچقد خودت خودتو ببری بالا اونا کوچیکت میکنن

منم دلم نمیخواد با یکی ازدواج کنم و هرچقدرم آدم خوبی باشه بالاخره یجا به روت میاره دیگه

خستم واقعا

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی خواستگار پول دار داری و بخاطر وضع مالی خودتون رد می کنی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یعنی خواستگار پول دار داری و بخاطر وضع مالی خودتون رد می کنی؟

حالا نمیگم پولدار خیلی زیاد ولی اوضاع مالی خوب

عزیزم من خودم درگیر خانواده بی ملاحظه ایم میفهمم چه حسی داری،یعنی اگه موقعیت خوبی باشه رد میکنن؟

عزیزم... متاسفم

اونا کاری ندازن من بخاطر کاراشون رد میکنم

عزیزم... متاسفماونا کاری ندازن من بخاطر کاراشون رد میکنم

نه رد نکن

نمیشه خانواده رو‌مخفی کنی که هر چقد مخفی کنی یجا بالاخره مشخص میشه

موقعیتای خوبتو رد نکن اگه شرایطشو داری خودت پیشرفت کن 

من متاسفانه شرایط پیشرفتم برام نذاشتن

حالا نمیگم پولدار خیلی زیاد ولی اوضاع مالی خوب

ببین من خودم ازدواجم اینجوری بود خانواده همسرم خیلی پولدار و خانواده خودم متوسط بودن با دو تا فرهنگ و شهر کاملا متفاوت ولی از اولش صادق بودم با همسرم پنهان کاری نکردم و مشکل زیادی هم پیش نیومد البته خودمو همسرم شبیه همیم از نظر تحصیلات و سطح اجتماعی و شغل

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نه رد نکننمیشه خانواده رو‌مخفی کنی که هر چقد مخفی کنی یجا بالاخره مشخص میشهموقعیتای خوبتو رد نکن اگه ...

منم همینم بخدا

قبول کنم فردا مطمئنم به روم میارن کارای خونوادم 

ببین من خودم ازدواجم اینجوری بود خانواده همسرم خیلی پولدار و خانواده خودم متوسط بودن با دو تا فرهنگ ...

واقعا؟

من میترسم قبول کنم بعد به روم بیارن یا تحقیر بخوان بکنن

با اینکه خودمو هیچوقت دست کم نمیگیرم ولی خب نمیدونم باز

واقعا؟من میترسم قبول کنم بعد به روم بیارن یا تحقیر بخوان بکننبا اینکه خودمو هیچوقت دست کم نمیگیرم ول ...

به آدمت هم بستگی داره و اینکه صادق باشی من تو لحظه اولی که شوهرم پیشنهاد داد گفتم ما خیلی فرق داریم و همه جیو گفتم لحظه ای پنهان نکردم  و مهریه امم گذاشتم ۱۴ تا سکه تا حرف پشت سرم نباشه 

واقعا؟من میترسم قبول کنم بعد به روم بیارن یا تحقیر بخوان بکننبا اینکه خودمو هیچوقت دست کم نمیگیرم ول ...

البته ببیین یه مقدار تحقیر شدن ناخوداگاه پیش میاد کاری نمیشه کرد یعنی نه ابنکه حرفی بزنن آدم خودش حس می کنه ولی من عاشق بودم و هستم تحمل کردم