2777
2789

دوستان اینکه بخواید بچه خوب خونواده باشید کم خرج کنید پارتی نرید تفریح نکنید تو مدرسه و دانشگاه از همه قوانین پیروی کنید و زیاد از حدتون نگذرید زیاد حرف نزنید و بحث نکنید و تو همه چی کوتاه بیاین و خلاصه پرفکت باشین...خیلی افرین بهتون ها ولی نکنید ساده نباشید همه کار بکنید و به خودتون آسیب نزنید ولی عشق دنیا رو بکنید و حقتون از حلقوم بقیه بکشین بیرون من امتحان کردم آدم خوب بودن رو و خیلی بد گذشت و نبودی ببینی چقد سخت گذشت...خلاصه خوب و صاف و ساده نباشید

من پارتی نرفتم قوانین رو رعایت کردم احترام به خانواده و بقیه می ذارم از حدود رد نشدم ولی از حقمم نگذشتم و همیشه حقمو گرفتم اینا منافاتی باهم نداره حالمم خوبه خوشحالم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

منم خوب و ساده بودم 

ولی با توجه به شناختی ک از خودم دارم نمیتونستم پرشر و شور باشم 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من وقتی سلیطه بودم ناراحت تر بودم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️