ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین بزن شروع کن به زدن کل آهنگ بعد به اونجایی که آکوردت گیر میکنه رسیدی همون جا رو باید هزار بار تکرار کنی هزار بار بزنی یعنی چی یعنی که مثلاً میزنی میزنی یهو میبینی ا فلان آکوردو نمیتونی همون جا هزار بار همون آکوردو میزنی بعد دوباره از اول میزنی تا به اون آکورد برسی اگه درست زدی عبور میکنی و مشکلات دیگتو همینجوری حل میکنی من خودم همینطوری انجام میدادم
ممن حقیقتاً یادمه که اون موقع که میزدم نمیتونستم ساعتهای طولانی وقت بزارم ولی میومدم میگفتم نیم ساعت تمرین میکنم بعد ۴۵ دقیقه اینا کلاً هیچ کاری نمیکنم اصلاً گیتار نمیزنم بعد دوباره نیم ساعت میزدم و حتی نتیجهاشم خیلی خوب بود یهو مثلاً میدیدم چیزی که تو دفعه پیش نیم ساعت قبلی خوب نمیزدم یهو تو این نیم ساعت جدید تونستم بزنم واسه میگم کیفیتش خوب بوده و نتیجهاش یهو خوب میشد حالا شما اگه میتونید صبح تا شب که حالا وقتتون آزاد هستش تقسیم کنید به بازیهای زمانی که این مدلی تمرین بکنید و آره دیگه همونی که بهتون گفتم بخش آکوردی که باید دستتونو جابجا کنید و مشکل دارید و باید هزار بار همون بخشو بزنید تا دستتون جا بیفته و قطعاً میافته نگرانش نباشید شما میتونید فقط باید تکرار کنید و زیاد انجام بدید تا چهارشنبه