2777
2789
عنوان

گیتاریستا بیاین لطفاا

159 بازدید | 47 پست

تقریبا چهار جلسه هست میرم کلاس

استادم بخشی از اهنگ سلطان قلبم‌ رو یاد داده بهم و این هفته باید با ریتم والس بزنم

ولی هرکاری میکنم نمیتونم سریع آکورد جا به جا کنم عصبی شدم واقعا چیکار کنم ؟؟؟؟

روزانه هم سعی میکنم تمرین کنم بازم هیچی کندم هنوز!

هر تیره شبی را سحری است🤍 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین بزن شروع کن به زدن کل آهنگ بعد به اونجایی که آکوردت گیر می‌کنه رسیدی همون جا رو باید هزار بار تکرار کنی هزار بار بزنی یعنی چی یعنی که مثلاً می‌زنی می‌زنی یهو می‌بینی ا فلان آکوردو نمی‌تونی همون جا هزار بار همون آکوردو می‌زنی بعد دوباره از اول می‌زنی تا به اون آکورد برسی اگه درست زدی عبور می‌کنی و مشکلات دیگتو همینجوری حل می‌کنی من خودم همینطوری انجام می‌دادم

پسر من نخونده انگار اینارو رو سل فا می دو ر سی هست

نت چیه ببخشید آکورد

انقد عصبیم حواسم پرته عذرمیخام

درسته منم یاد گرفتم اینا رو

هر تیره شبی را سحری است🤍 

تا چهارشنبه

ممن حقیقتاً یادمه که اون موقع که می‌زدم نمی‌تونستم ساعت‌های طولانی وقت بزارم ولی میومدم می‌گفتم نیم ساعت تمرین می‌کنم بعد ۴۵ دقیقه اینا کلاً هیچ کاری نمی‌کنم اصلاً گیتار نمی‌زنم بعد دوباره نیم ساعت می‌زدم و حتی نتیجه‌اشم خیلی خوب بود یهو مثلاً می‌دیدم چیزی که تو دفعه پیش نیم ساعت قبلی خوب نمی‌زدم یهو تو این نیم ساعت جدید تونستم بزنم واسه میگم کیفیتش خوب بوده و نتیجه‌اش یهو خوب می‌شد حالا شما اگه می‌تونید صبح تا شب که حالا وقتتون آزاد هستش تقسیم کنید به بازی‌های زمانی که این مدلی تمرین بکنید و آره دیگه همونی که بهتون گفتم بخش آکوردی که باید دستتونو جابجا کنید و مشکل دارید و باید هزار بار همون بخشو بزنید تا دستتون جا بیفته و قطعاً می‌افته نگرانش نباشید شما می‌تونید فقط باید تکرار کنید و زیاد انجام بدید تا چهارشنبه

ممن حقیقتاً یادمه که اون موقع که می‌زدم نمی‌تونستم ساعت‌های طولانی وقت بزارم ولی میومدم می‌گفتم نیم ...

متاسفانه انقدر روزا کار دارم..

اما حتما سعی میکنم تقسیم بندی کنم ساعات رو

ممنونم از راهنماییت عزیزم بهش بهتر عمل میکنم🤍 

هر تیره شبی را سحری است🤍 

😍☺️😘

عزیزم شما چه مدته کار میکنید؟ از چه زمانی به بعد دستتون روون شد ؟

یه جاهایی فکر میکنم نمیتونم خیلی برام اذیت کنندست 

از هرکی هم یه چیزی میشنوم گیج میشم که چیکار کنم

هر تیره شبی را سحری است🤍