2777
2789
عنوان

گیتاریستا بیاین لطفاا

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 47 پست
عزیزم شما چه مدته کار میکنید؟ از چه زمانی به بعد دستتون روون شد ؟یه جاهایی فکر میکنم نمیتونم خیلی بر ...

بببین کاملا یک مهارت اکتسابیه و کاملاً مثل همه کارهای دیگه که سختی‌های خودشونو داره اینم سختی خودشو داره و فقط و فقط به تمرین و استمرار بستگی داره هر چقدر تمرین بیشتر باشه نتیجه رو تو تو همون چند روز می‌بینی و دقیقاً متناسب با تمرینی که می‌کنی یعنی نمیشه گفت به درد فلان آدم می‌خوره به درد فلان آدم نمی‌خوره شما هم می‌تونی ولی منم یادمه دقیقاً به آکورد و نمی‌دونم نت‌های سخت می‌رسیدم واقعاً برام مشکل بود و خیلی اذیت می‌شدم و حوصله نمی‌کردم و من مجبور شدم برای درسم رها کنم الان تقریباً یه دو سه سالی هست دیگه کلاً کلاس نمیرم ولی قصدشو دارم دوباره شروع کنم اولشم همینه من یادمه حتی اوایلش دستام سر انگشتام سفت شده بود زخم شده بود می‌خوام بهتون بگم که اصلاً به این چیزا فکر نکنید یه مهارتی ببینید که به این چشم که بعد از چند سال کامل بلد میشید فقط الان سختی نسبت به خودشو داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصبی نباش من اینو فهمیدم ک گیتار خیلی خیلی تمرین باید کنی با آرامش بزن

درسته

یکم روحیم حساس شده این مدت زود رنج شدم،درستشم همینه

میدونیدپسرتون چطوری تمرین میکنه ؟

هر تیره شبی را سحری است🤍 

من یساله میرم همینم عصبی نشو اروم بزن مهم درست زدنه کم کم سرعت میگیری

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

بببین کاملا یک مهارت اکتسابیه و کاملاً مثل همه کارهای دیگه که سختی‌های خودشونو داره اینم سختی خودشو ...

متوجهم خودمم همین عقیده رو دارم واقعا زمان بره و نیاز به تمرین داره

اما استادم تحت فشارم میزاره که باید این هفته حتما درست بزنی و.

درسته منم نوک انگشتام اینطوری شده.

امیدوارم توی شروع دوباره در این مسیر بدرخشی عزیزم😍🌹 

هر تیره شبی را سحری است🤍 

من نتونستم گذاشتم کنار🥴 برام سخت بود 

احساس کردم فقط برای من سخته و من یادنمیگیرم مامانم گفت تو خنگی استعدادشو نداری هیچی دیگه گیتارو فروختم 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

عزیزم فقط تمرین و تکرار ..

من آکورد و ریتم و اینا رو خیلی زود یاد گرفتم ..تو عملی عالی بودم ...ولی اسم آکورد و اینا اصلا یادم نمی موند😐💔

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

میشینه از رو جزوه و ویس استاد نت هارو میزنه پسر من 8سالشه

ای جانم😍 

چقدر خوب که از این سن شروع کرده،همیشه موفق باشه و بدرخشه🙏🏻🌹

هر تیره شبی را سحری است🤍 

من یساله میرم همینم عصبی نشو اروم بزن مهم درست زدنه کم کم سرعت میگیری

خودمم همینطور فکر میکنم اما استادم اینطوری نمیگه گیج شدم خودم که چیکار کنم🫠 

هر تیره شبی را سحری است🤍 

[QUOTE=402681660]خودمم همینطور فکر میکنم اما استادم اینطوری نمیگه گیج شدم خودم که چیکار کنم🫠 [/QUOTEترمی چند میدی

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

من نتونستم گذاشتم کنار🥴 برام سخت بود احساس کردم فقط برای من سخته و من یادنمیگیرم مامانم گفت تو خنگی ...

نه این چه حرفیه!

این همه آدم یاد گرفتن ماهم میتونیم

به قول دوستان نیاز به تمرین و تکرار داره 😕😂 

هر تیره شبی را سحری است🤍 

عزیزم فقط تمرین و تکرار ..من آکورد و ریتم و اینا رو خیلی زود یاد گرفتم ..تو عملی عالی بودم ...ولی اس ...

چقدر خوب،ممکنه شماهم بگید چطوری تمرین میکنید ؟

هر تیره شبی را سحری است🤍 

خودمم همینطور فکر میکنم اما استادم اینطوری نمیگه گیج شدم خودم که چیکار کنم🫠

سنتون؟