عزیزم شما چه مدته کار میکنید؟ از چه زمانی به بعد دستتون روون شد ؟یه جاهایی فکر میکنم نمیتونم خیلی بر ...
بببین کاملا یک مهارت اکتسابیه و کاملاً مثل همه کارهای دیگه که سختیهای خودشونو داره اینم سختی خودشو داره و فقط و فقط به تمرین و استمرار بستگی داره هر چقدر تمرین بیشتر باشه نتیجه رو تو تو همون چند روز میبینی و دقیقاً متناسب با تمرینی که میکنی یعنی نمیشه گفت به درد فلان آدم میخوره به درد فلان آدم نمیخوره شما هم میتونی ولی منم یادمه دقیقاً به آکورد و نمیدونم نتهای سخت میرسیدم واقعاً برام مشکل بود و خیلی اذیت میشدم و حوصله نمیکردم و من مجبور شدم برای درسم رها کنم الان تقریباً یه دو سه سالی هست دیگه کلاً کلاس نمیرم ولی قصدشو دارم دوباره شروع کنم اولشم همینه من یادمه حتی اوایلش دستام سر انگشتام سفت شده بود زخم شده بود میخوام بهتون بگم که اصلاً به این چیزا فکر نکنید یه مهارتی ببینید که به این چشم که بعد از چند سال کامل بلد میشید فقط الان سختی نسبت به خودشو داره
من یساله میرم همینم عصبی نشو اروم بزن مهم درست زدنه کم کم سرعت میگیری
🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم...
احساس کردم فقط برای من سخته و من یادنمیگیرم مامانم گفت تو خنگی استعدادشو نداری هیچی دیگه گیتارو فروختم
فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️
[QUOTE=402681660]خودمم همینطور فکر میکنم اما استادم اینطوری نمیگه گیج شدم خودم که چیکار کنم🫠 [/QUOTEترمی چند میدی
🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم...
خودمم همینطور فکر میکنم اما استادم اینطوری نمیگه گیج شدم خودم که چیکار کنم🫠
سنتون؟