2777
2789

از صبح تا شب اینجا گیر لمبوندن هستن و دست به سیاه سفید نمیزنه

بعد میاد به مادرم کوتوله کله گنده

عنتر خانم چِرکول، به خدا از نظر رنگ و رخسار و قیافه با گداهای پاکستانی سر چهار راه فرقی نداره، چه بسا که اونا رو تمیزشون کنی از این با مِهرترن

خیلی حسوده، میاد میگه مامان محمد گفته مامانم کوتوله و گله گنده هست هِر هِر هِر

بعد تا ما بریم آرایشگاه میره به داداشم میگه فلانیا رفتن آرایگشاه، به داداشم میگه مادرت مژه کاشته، ابرو فلان کرده، زشته و...

(آخه به تو چ حسود خانم ، مگه ما به تو که هفت لایه کرم و پنکک میزنی و عقده سفید شدن داری حرفی میزنیم خاک برسر؟ والا همیشه برای اینکه دلش خوش بشه از زیبایی نداشته‌ش تعریف میکنیم.

خییییییییلی جنس خراب و حسوده، حالا فهمیدم چرا رفیقی نداره و با کسی نمیتونه بیشتر از دو سه ماه دوست بمونه، از بس نچسب و بی شعوره.

اون داداش بی شعورمم میاد از ما ایراد میگیره بعد زن خودش مسخره عالم و آدمه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چرا یاد دختره ی عبدل آبادی افتادم 

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات🪴بر قامت دلربای مهدی صلوات🪴 بر جلوه ی رویِ ماهِ مهدی صلوات🪴 بر جذبه ی هر نگاهِ مهدی صلوات🪴 ما را نبود چو هدیه ای در خورِ او🪴بفرست به پیشگاه مهدی صلوات🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴یامهدی ادرکنی🪴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاهاش اندازه کشتی حضرت نوحه بعد از دست و پای من که ظریفه ایراد میگیره هر هر میخنده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آروم تر..

وقتی مراقب حرفات نباشی..یکی تا صبح نمی خوابه...یکی دلش میشکنه...یکی اعتمادشو از دست میده... و یکی شاید هرگز مثل قبل نشه..:)) یه روز صبح تو پا میشی ولی من نه...اون روز تو جای من بخند..

حالا اون سری شوهرم با خواهرشوهرم دعواش شد گفت دیگه نمیزارم زنم بیاد خونتون خواهرشوهر من گریه میکرد چرا نمیزاری زنداداشم بیاد🤣💔 من و خواهرشوهرم اینجوری همو دوس داریم چقدر عجیبه انقدر سمه

چ عروس بی شخصیتی دارین

خود اسی با شخصیته اینجور صحرت میکنه؟

واقعا منطقت اینه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.