2777
2789

ودود خوندم امروز منتظرم‌ شوهرم حداقل یه پیامی بده

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی که میگم برای خودم خیلی عالی نتیجه داده برای چند نفر دیگه هم همینطور ولی باید خیلی اعتقاد داشته ...

برا منم بگو شوهذم منو با بچه ول کرده خونه بابام

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بگو عزیزم من کاشت ناخن دارم بدنم پاک نیس اما

نه عزیزم به اینا ربطی نداره فقط قوی باور  داشته باش

ببین یه برگه بدون خط بردار یه قلب بکش دور قلب ۳۶۵ بنویس بعد داخل قلب یدون دیگه ۳۶۵ مینویسی با اسم طرف به تعداد حروف اسمش ۳۶۵ رو تکرار کن تا کن تا ۷ روز بزار زبر بالشت دیگه رهاش کن بهش فکر نکن فقط منتظر روز ۷ باش ببین کافیه نا امیدی بیاد ته دلت بگی نمیشه نتیجه نمیده جواب نمیده نتیجه گرفتی منم دعا کن و حتی بهم بگو

هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......

چن روز خوندی؟

امروز خوندم‌

۳روز ۱۱ بار ضحی+۷بار آیه ۳۵ سوره نور 

روز چهارم باید سوره شعرا میخوند که برگشت ولی بازم خوند حدود ۱۰ صفحه هستش

سوره عبس و مزمل هم خوند

آیه ۸۳تا ۸۸ انعام هم عالیه

...سخت است که کوه دردباشی ...ودیگران به آرامش ظاهرت حسادت کنند...