2777
2789
عنوان

چیکار کنم خانما بیاید

35 بازدید | 8 پست

خانما خاهرم داره ازدواج میکنه و پسره اوضاع مالیش خوبه شکر خدا 

بعد بابای من دست فروشه منم همیشه قدر دان زحمتاشم ولی مامانم براش غذا درست میکنه اون فقط صبح درحد چهار پنج ساعت میمونه و بقیه ی روز کلا بیکاره

بارها خواهرم بهش گفته من پول پیش یه مغازه رو میدم تو فقط برو میوه تره بار یا سبزی چیزی بیار تو مغازه ده برابر فروش داری میگه نه نمیرم ینی کار بکن انچنانی نیست پدرم و مادرم همیشه راحت طلب بارش آورده 

و مدام پیش نامزد خواهرم از بدبختی و بی پولی میگه خواهرمم خجالت می‌کشه 

بچه ها الان همه میگیم کار کاره عار نیست ولی در واقعیت وقتی بفهمن مثلا بابات دست فروشه دیگه تو چشمشون کوچیک میشی 

بنظرتون چیکار کنیم؟ بریم یبار دیگ با مامانم صحبت کنیم شاید راضی شه بابام مغازه بگیره؟

یا اگه اره چجوری بهش بگم ک ناراحت نشه؟

میگید توروخدا؟ دعاتون میکنم 

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

به نظرم اگه مغازه میزنید مامانتون هم همراه باباتون کار کنه

مامانم کلا خودش همه کاره س

بابام ادم کار کنی نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم کلا خودش همه کاره سبابام ادم کار کنی نیس

اخه گفتی مامانت باباتو جوری بار اورده که زیاد کار نکنه بخاطر همون گفتم اگه خودشم همراه بابات کار کنه میتونه مجبورش که بیشتر کار کنه 

تازه اینجوری پیشرفت هم میکنید 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

اخه گفتی مامانت باباتو جوری بار اورده که زیاد کار نکنه بخاطر همون گفتم اگه خودشم همراه بابات کار کنه ...

اصاا مامانم خودش همش تو اشپز خونه س الان و همش خودش بیشتر زخمت میکشه ولی براش مهم نیست 

اصاا مامانم خودش همش تو اشپز خونه س الان و همش خودش بیشتر زخمت میکشه ولی براش مهم نیست

چی بگم فکر نمیکنم باباتون به حرف تو و خواهرت گوش بده با مامانتون صحبت کنین بخاطر اینده خودت و خواهرت راضی میشه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

چی بگم فکر نمیکنم باباتون به حرف تو و خواهرت گوش بده با مامانتون صحبت کنین بخاطر اینده خودت و خواهرت ...

اره الانم میخوایم با مامانم صحبت کنیم

ایشالا که جواب بده

اره الانم میخوایم با مامانم صحبت کنیمایشالا که جواب بده

کاملا منطقی صحبت کنین که جدی بگیره 

امیدوارم که هرچی که خیر باشه پیش بیاد 

کاملا منطقی صحبت کنین که جدی بگیره امیدوارم که هرچی که خیر باشه پیش بیاد

صحبت کردم 

و فقط دعوا شد و با تیکه و کنایه برمیگرده میگه ما درحد شما و خواسته هاتون نیستیم شماهم پس صبر کنید ما پولدار شیم تا بتونید ازدواج کنید...

هیچی ندارم بگم واقعا