2777
2789

من ازشون سیسمونی کامل رو نخواستم اصلا نه اونا حرفی درباره دادنش زدن نه من  الان نگین وظیفه اونا نیست میدونم 

اما قبل اینکه باردار بشم یکسره میگفتن بچه بیار سیسمونی بگیریم و فلان 

من دیگه دیدم نه آبی ازشون گرم نمیشه طبق گفته خودشون ک میگفتن می‌خریم،  خودمو شوهرم کامل گرفتیم الان فقط ی تخت یا گهواره مانند مونده  اما درکل ناراحتم هر سری بهش فکر میکنم یدونه جوراب هم نگرفتن اخه چرا خب 🥲 ماه دیگه هم زایمان دارم

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طرفه ما رسمه مادره دختر سیسمونی میده همه چی هم‌میده

خانواده شوهر اگه دوس داشتن یه دست تشکو لحاف و یه ست کامل لباس میدن اگرم‌دوس نداشتن نمیدن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

نه بابا مشکلی نیست من میگم حتی ی جوراب اخه کلا بیخیال طی کردن🙁🙁

بیا تاپیک اخرم ی سوال دارم گلی راهنماییم کنی 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

😑خوبه گفتم من خودم گرفتم و چیزی نخواستم ازشون فقط میگم چرا قبل بارداری میگفت هی الان نه

خب حتما دستشون تنگه

میدونم چی گفتی ولی میگم رسم دارین یا چون خودشون گفتن فثط

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خب خودتون بهتر میدونید چرا نخریدن،دارن نخریدن یا مشکل چیه،کدورتی .....

نه مشکلی چیزی نیست اصلا  

بعدم میگم چطور تا قبل بارداریم هی میگفت الان نه 

بعد حرصم‌میگیره این همه پول خودمو شوهرم دادیم دوستاش یا خاله هام حرف سیسمونی رو میزنن این نمیگه نه من نخریدم خودش خریده میگه آره خریدیم دیگه 

خب حتما دستشون تنگهمیدونم چی گفتی ولی میگم رسم دارین یا چون خودشون گفتن فثط

رسم ک هست اینجا همه می‌خرن اما مهم نیست برام 

اخه یکی هم حرف سیسمونی رو میزنه مامانم نمیگه نه من سیسمونی ندادم،  انگار داره ب اسم خودش تموم میکنه 

حالا که زایمان نکردین سیسمونی توی خانواده ما و زندایی هام که سیسمونی اوردن  دیدم بعد زایمان ۱۰ روزگی بچه میارن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪