2777
2789
عنوان

حموم تو حیاط سخته یا نه حیاط کلا شش متره

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 58 پست

مبارکه

دیگه چ کنی 

سردت میشه کمی سخته اما خب.....

ما قبلا خونمون ویلایی بود الان اومدیم آپارتمان راحت تر شدم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣                          اینم لینکم.                              https://daigo.ir/secret/81725252069

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصل خونه اس... الان ماهم گرفتیم یه خونه که نقشه اش اینجوره اما کاملا نوساز.. حمام و دستشویی یجاست ...

حموم یعنی تو حیاطه؟ سرد نیست؟

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
خب اگه حمام تو حیاط هست و حیاط هم کلا 6 متره حیاطش چندان مساحتی نداره، میتونید روی حیاط رو بپوشونید، ...

بله صاحبخونه گفته روی حیاط رو میپوشه

سخته مثلا نصف شبی باید با لباس چیزی بری داخل حموم نمیتونی همینجوری بدون لباس بری میترسی کسی ببینه بر ...

خدا رو چگونه میبینی😂🤣🤣🤣🤣اینا شاید مث شما فعال نباشن

نصف شب حموم رفتن ب کارشون نیاد

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

حموم یعنی تو حیاطه؟ سرد نیست؟

ما خوزستانیم اونقدرا طرف ما سرد نمیشه... فوقشم تو حمام با حوله تن پوش خشک میکنم سریع میرم تو اتاق. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خدا رو چگونه میبینی😂🤣🤣🤣🤣اینا شاید مث شما فعال نباشننصف شب حموم رفتن ب کارشون نیاد

خخخ عبضی مگ میشه..... من اگ بودم یکسر سینه پهلو بودم خخخخ فعلا ک رفتم چند شب مرخصی یعنی اصلا کییییف میکنم لیلی تازه میفهمم تو چ کیفی میکنی خخخ

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

سخته مثلا نصف شبی باید با لباس چیزی بری داخل حموم نمیتونی همینجوری بدون لباس بری میترسی کسی ببینه بر ...

نخریدم مستاجرم 

عزیزم کل حیاط ۶ متره 

کی میخواد ببینه اخه؟

خخخ عبضی مگ میشه..... من اگ بودم یکسر سینه پهلو بودم خخخخ فعلا ک رفتم چند شب مرخصی یعنی اصلا کییییف ...

خدا بهت رحم کرده پس🤣🤣🤣🤣🤣آره من فعلا تو تحریم ب سر میبرم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

نخریدم مستاجرم عزیزم کل حیاط ۶ متره کی میخواد ببینه اخه؟

گفتم شاید مثلا از خونه رو ب رو پنجره طبقه بالای چیزی باشه.... 

خب مستأجری خیلی هم خوب دیگ فک کردم مال خودته....گفتم سخته 

خدا بهت رحم کرده پس🤣🤣🤣🤣🤣آره من فعلا تو تحریم ب سر میبرم

تحررررریممم چرااااا؟؟؟؟ 

اره لعنتی دوماه بود پری نمیشدم جونم دراومد تا شدم از فرداش میگه کی خوب میشی خخخ