2777
2789
عنوان

حموم تو حیاط سخته یا نه حیاط کلا شش متره

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 58 پست
مرسی عزیزمهزینه اش چقدر میشه ؟

هزینه ش بستگی به مساحتی داره که میخواید انجام بدید، و اینکه ایرانیت فلزی باشه یا طلقی، فلزی ها گرون ترن اند 

یه خرده واقعیت هزینه ایرانیت کردن گرون هست اما اگه ایرانیت فلزی باشه عمری استفاده میشه. 

ما خودمون دو متر راه پله رو ایرانیت کردیم ( از وسط که راهمون از مستاجر طبقه پایین جدا بشه) هزینه شد 10 میلیون. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون🌹، خونه ویلایی و دو طبقه هست ولی خب ساخت مشابه آپارتمان هست و طبقه پایین حیاط نداره.

آقا شما ترس از موش و اینا ندارین ؟

ما شاید بخوایم جا به جا شیم بریم خونه ویلایی

راستش کمی ترس دارم 

دزد. 

موش 

دستشویی و حمام هم تو حیاطه

آقا شما ترس از موش و اینا ندارین ؟ما شاید بخوایم جا به جا شیم بریم خونه ویلاییراستش کمی ترس دارم دزد ...

از موش که ترسی ندارم، من خودم طبقه دوم ام و توالت توی حیاط هست و واقعا شبا از دستشویی رفتن میترسم و خیلی با این قضیه مشکل دارم. 

اقا دقیقا میترسی ؟ یا خسته ای ؟ از جن یا سوسک؟ یا سرده ؟حمامش هم تو حیاطه

از جن و سوسک که نمی‌ترسم، از این میترسم که یک موقع دزدی چیزی نیاد تو حیاط، هوا هم که سرد نیست نه برفی هست نه سوز و سرمایی نه بارونی ، هیچی 

نهایت یه خرده سرد باشه با یه سویشرت مشکل حله، موقع رفتن دستشویی میپوشم،حمام داخل اتاق خوابه، فقط معضل همین دستشویی لامصبه که تو حیاطه. 

از جن و سوسک که نمی‌ترسم، از این میترسم که یک موقع دزدی چیزی نیاد تو حیاط، هوا هم که سرد نیست نه برف ...

عزیزم واقعا ممنونم ازت 

انشاالله یه گشایشی براتون بشه که یه خونه با اون شرایطی که دوست داری بخری هم وطن عزیزدلم 

عزیزم واقعا ممنونم ازت انشاالله یه گشایشی براتون بشه که یه خونه با اون شرایطی که دوست داری بخری هم و ...

خواهش میکنم🌹، خیلی ممنون، انشاالله که یک خونه خیلی خوب با امکانات خوب هم قسمت خودتون شه که بخرید🌹❤️

خواهش میکنم🌹، خیلی ممنون، انشاالله که یک خونه خیلی خوب با امکانات خوب هم قسمت خودتون شه که بخرید🌹❤ ...

ممنونم عزیزدلم 

انشاالله 

انشاالله بارون بیاد 

انشاالله وضعیت اقتصادیمون خوب بشه 

عزیزم اسباب کشی چند روز طول میکشه ؟

شما تجربه اسباب کشی دارین ؟

ممنونم عزیزدلم انشاالله انشاالله بارون بیاد انشاالله وضعیت اقتصادیمون خوب بشه عزیزم اسباب کشی چند رو ...

انشاالله 🤗💚

تجربه اثات کشی ندارم، تازه ازدواج کردم و تنها اثاث کشی آوردن جهیزیه به خونم بوده همین. 

انشاالله 🤗💚تجربه اثات کشی ندارم، تازه ازدواج کردم و تنها اثاث کشی آوردن جهیزیه به خونم بوده همین.

آوخی عزیزدلم

انشاالله بهترین تجربه ها رو داشته باشی 

ولی اصلا خشمگین نیستیا 

اون اولش گفتم ریپلی نکنم نکنه خشمناک بشه 

ولی خیلی هم مهربون بودی