2777
2789
عنوان

زنداداشم بهم زنگ نمیزنه

257 بازدید | 26 پست

من چند بار به داداشم و زنداداشم زنگ زدم ولی اونا اصلا به من زنگ نمیزنن

الانم یه ماهی میشه که زنگ نزدم..فقط من زنگ میزنم..به نظرتون زنگ بزنم یا کلا بیخیال بشم ؟؟

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

نزن ولش کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما صله رحم میکنی و ثوابشو میبری‌. ادامه بده ماهی یه زنگ که چیزی از شما کم نمیکنه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اگه دلت برای داداشت تنگه فقط به خودش بزنگ زنش تمایلی نداره باهات بحرفه ولش کن‌لیاقت نداره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

میگن برا کسی بمیر که برات تب کنه. من خداییش خیلی کم به فامیلای خودم زنگ میزنم چه برسه فامیل شوهر... کلا هم تو لند این نیستم کسی بهم زنگ بزنه یا نزنه. از بقیه هم توقع زنگ زدن ندارم. ناراحت نمیشم برامم مهم نیست... شاید چون زیاد ادم احساساتی نیستم اینجوریم

توقع نداشته باش از زنداداش من هیچوقت نه بهشون کاری دارم نه هم بهشون زنگ میزنم اون زندگی خودش رو داره من زندگی خودم رو دارم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍