2777
2789
عنوان

زنداداشم بهم زنگ نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توقع نداشته باش از زنداداش من هیچوقت نه بهشون کاری دارم نه هم بهشون زنگ میزنم اون زندگی خودش رو داره ...

یعنی اصلا حال همو نمیپرسید؟

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

ببین ازین انتظارا نداشته باش، منم خودم اصولاً آدمی هستم که از زنگ زدن برا احوالپرسی متنفرم کسی هم بهم زنگ بزنه خیلی حال نمیکنم شاید بخاطر درونگرا بودنمه 

شاید داداش زنداداشتم درونگرا هستن 

خاله های منم همش گله میکنن که چرا تو زنگ نمی‌زنی بما 

همه ازم گله میکنن 

خب درونگرام خوشم از تلفنی صحبت کردن نمیاد مگه اینکه کار واجبی داشته باشم 

همه ازم انتظار دارن😒

انتظار نداشته باشید لطفاً 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

اخه همسرم خیلی با خواهر و برادراش خوبه و با همشون هفته ای یه بار صحبت میکنه..منم دوست دارم که صله رحم به جا بیارم ولی اونا انگار نه..

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

نه چرا بپرسم؟😁🤷‍♀️ خوبه دیگه همون که با شوهرش خوب باشه زندگیشون خوب باشه کافیه نه ازش توقع دارم نه اون از من توقع داره

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
اخه همسرم خیلی با خواهر و برادراش خوبه و با همشون هفته ای یه بار صحبت میکنه..منم دوست دارم که صله رح ...

عزیزم اینا مال قدیم بود الان همه کار و مشغله خودشون رو دارن شوهرت رو بی خیال اونم کم کم میفهمه که نباید همیشه زنگ زد و بری طرف رو ببینی همینکه بدونی دارن زندگیشون رو میکنن کافیه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
من خودم بدون هیچ منظوری زنگ نمیزنم..دیدار حضوری رو ترجیح میدم

منم این‌جوری ام دقیقا 

خواهرم همه جونم بود باهم بزرگ شدیم الان یکی دو هفته اس عروسی کرده رفته سر خونه زندگیش بخاطر کار شوهرش خونشون شهری هست که جنوب کشوره ما غرب کشور!!! از وقتی رفته یبار بیشتر زنگ نزدم😑 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من چون خواهر سوهرام فقط زمانی که کار دارن و بدرد بخورم زنگ میزنن و وقتای دیگه نه. و فقط وقتی به نفعشون باشم و اینا زنگ میزنن، من کلا بهشون زنگ نمی زنم. اوایل زنگ میزدم اما کم کم که سناختمشون و رفتاراشونو دیدم روشم رو عوض کردم.