2777
2789
عنوان

دوستم رفته تهران بعد استوری گذاشته توی هواپیما منو تگ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 64 پست
شایدم طرف قاچاقچی باشه😶 بدون کلیه برگرده🫠

احتمالش هست

ولی سالم نمیاد

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم کلی استرس گرفتم تازه پدرشم تو دادگستریه کارمند اونجاست اتفاقی بیفته لم نمی‌کنن

مگه پدرو مادرش از شما پرسیدن ،شما تایید کردید؟ 

خب اینجوری باشه هر کسی میتونه دروغ بگه 

من فلان جا با فلانی بودم

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

نمی‌گم سند دوست پسر سابقش استوریاشو می‌بینه چند وقته کات کرده شوهر خواهرش استوری‌ها را می‌بینه فکر م ...

ولش کن مهم نباشه برات، کاش دور همچین دوست احمقیو خط بکشی

من ۲۵ سالمه متاهلم ایشون ۲۱ سالشه

توروخدا دردسرنشه واست🥲

گویی قمارخانه ی ((هیچ)) است روزگار؛هربار شادمان شدم از بُرد ، باختم.‌‌‌... اگه امضامو میخونی میشه واسم دعا کنی؟🌱💔

زنگ بزن خونشون بگو هرچقدر زنگ میزنم رو گوشی فلانی جواب نمیده چراهیچ وقت هیچ وقت واسه اینکارا جانفشان ...

ندارم شمارشون رو مادرشم جدا شده فقط شماره همون خواهر شو دارم با پیج دوست پسر سابق

💚🌱

مادرش طلاق گرفته شماره باباشو ندارم شماره مامانشم ندارم فقط شماره همون خواهرشو دارم

همینا که به ظاهر بی کس و کارن اگه اتفاقی براشون بیوفته صاحب پیدا میکنن به دوستت بگو به پدرت میگم دروغ گفتی بامن رفتی تهران بعد هم باهاش کات کن این دوست بدرد نمیخوره 

یعنی به خانوادش چی گفته؟ گفته میرم تهران چکار؟ بعضی دخترا خیلی سرخودن خدا به داد خانوادشون برسه

اینا کلا سرخود شدن این چند وقته با طلاق مادرشون 

نمی‌دونم گفته من میرم عمل کنم همراهیه منه 😐😐

💚🌱

مطمنی ؟

اره وقتی کاری نکردی الکی نگران نباش

چیزی هم اگه شد و به شما گفتن چرا چیزی نگفتی میگی خواهرش در جریان بوده

ببین برات چی اولویته اگه سلامتی خودش و نگرانی که اتفاقی واسش نیفته و بعدا عذاب وجدان میگیری ،به خانواده ش اطلاع بده، ولی احتمالا ناراحت بشه و دوستیتون بهم بخوره 

خودت ببین کدوم برات مهم تره