2777
2789
عنوان

دوستم رفته تهران بعد استوری گذاشته توی هواپیما منو تگ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنگ بزن خونشون بگو هرچقدر زنگ میزنم رو گوشی فلانی جواب نمیده چرا

هیچ وقت هیچ وقت واسه اینکارا جانفشانی نکن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ملت چ کارا میکنن

بعد من حتی  حوصله غذاخوردنم ندارم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ای خدا

اگه یه روز یه دختر منم گولم بزنه اینجوری چی 🥲چرا انقد به پسرا اعتماد دارن بعضیا چرا واقعا

دختر عموی منم کلاس دهمه چن روز پیش با دوس پسرش رفته بود خارج شهر به مادرش گفته بود خونه فلانی ام یعنی من و الحمدلله یادش رفته بود بامن هماهنگ کنه مادرشم اومد در خونه من گفت دخترم اینجاس گفتم نه دیگه بدبخت تا حد و مرز سکته رفته بود 

خاک تو سر دختر عموی احمق من و امثالش

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ایشالا که دو نفره بر نگرده

چه دختر احمقی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

خیلی خنگه تازه اولین باره با این پسره قرار می‌ذاره این رفته پیشش فکر کن اتفاقی بیفته چی

یعنی به خانوادش چی گفته؟ گفته میرم تهران چکار؟ بعضی دخترا خیلی سرخودن خدا به داد خانوادشون برسه

من خودم کلی استرس گرفتم تازه پدرشم تو دادگستریه کارمند اونجاست اتفاقی بیفته لم نمی‌کنن

به دوستت بگو که میری به خونوادش میگی

گویی قمارخانه ی ((هیچ)) است روزگار؛هربار شادمان شدم از بُرد ، باختم.‌‌‌... اگه امضامو میخونی میشه واسم دعا کنی؟🌱💔

من خودم کلی استرس گرفتم تازه پدرشم تو دادگستریه کارمند اونجاست اتفاقی بیفته لم نمی‌کنن

کار بدی کردی بنظرم اگه میترسی برو بهشون بگو و بهشون گوشزد کن نگن تو خودت گفتی بگن رفتیم دم خونه دوستت غافلگیرش کردیم دیدیم خونس 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه دو ساله که نیست خواهرشم میدونه دیگه، بعدم استوری و تگ کردن سند نمیشه که با تو رفته، همین الانم ا ...

نمی‌گم سند دوست پسر سابقش استوریاشو می‌بینه چند وقته کات کرده شوهر خواهرش استوری‌ها را می‌بینه فکر می‌کنن با هم رفته

💚🌱