2777
2789
درسته موافقم با حرفتونزندگی خیلی بالاپایین داره.همیشه گل و بلبل نیست.سختی های خودشو داره‌. دقیقا موا ...

من ۹۸ تا خواستگار داشتم ، اونم نه آدمای بیخود و به درد نخور همه آدم حسابی ولی آخرش گه ترینش نسیبم شد ، ببین دلت چی میگه اینطوری حتی اگرم تو زندگی ببازی به دلت و عشقت باختی نه به انتخاب پدر و مادرت چون اونا هیچ وقت زیر بار انتخاب غلطشون نمیرن و این جور باختنا درد داره

من اواخر ۱۷ باردار شدم کاش بعد از حداقل دو سال یکی دیگه می‌آوردم با اینکه ۲۴ سالمه همسرم مشتاقه برا ...

خداحفظش کنه براتون

من ۲۳ سالمه.مثلا ساله گزشته خیلییی حوصله داشتم برای بچه .خودم که مجردم.ولی برای بچه دیگران خیلی وقت میزاشتم.

الان دلم سرد شده.در اصل بچه پروعه .حوصله م نمیاد 

بعد درسو میگی.خودم خوشم از درس نمیاااد🙂خداقوت واقعا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا نگهدارشون باشه راضی هستین ۱۶ سالگی اوردین؟ سومی رو ده سال تفاوتش بوده😍

قربونتون برم.والا خیلی خیلی  سخت بود چون خودم بچه بودم  .چون بعد دو تا بچه نخواستم دیگه بچه بیارم بعد به اصرار شوهرم تصمیم عوض شد برای همین تفاوت سنیشون اینطوری شد الان خدارو شکر راضیم ولی اونموقع برام خیلی سخت بود 

ملکه ی  زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت  و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

خداحفظش کنه براتونمن ۲۳ سالمه.مثلا ساله گزشته خیلییی حوصله داشتم برای بچه .خودم که مجردم.ولی برای بچ ...

ممنون عزیزم 

آره واقعا فشار زندگی و بچه یه طرف درس خوندنم یه طرف 

تازه خودم هیچ درسای پسرمم هست🥲

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
من ۹۸ تا خواستگار داشتم ، اونم نه آدمای بیخود و به درد نخور همه آدم حسابی ولی آخرش گه ترینش نسیبم شد ...

ماشالله زیاد بوده ۹۸ تا

الهی که مشکلاتتون حل بشه زندگیتون ارام باشه

من واسه ازدواج .در اصل نظر خودم مهمه برام.نه پدر مادرم..دسته پدر مادرم بود زود شوهرم میدادن.الانم ادم مشکل داشته باشه.گردن نمیگیرن پدر و مادر

سرزنشم میشم که چرا تا الان اردواج نکردم.ولی میگم خداروشکر الان اگاه ترم .بهتر میتونم تصمیم بگیرم

عذر میخوام یعنی شما سنتی ازدواج کردید؟

قربونتون برم.والا خیلی خیلی سخت بود چون خودم بچه بودم .چون بعد دو تا بچه نخواستم دیگه بچه بیارم بع ...

عزیزید زنده باشین

دقیقا ۱۶ سالگی سن نوجونی بوده.ولی خداروشکر برای الانتون

و زحمت کشیدینو گزروندین😍عاقبت بخیر بشن😘😘

ماشالله زیاد بوده ۹۸ تاالهی که مشکلاتتون حل بشه زندگیتون ارام باشهمن واسه ازدواج .در اصل نظر خودم مه ...

آره سنتی بود ازدواجم ، چون بابام بازاریه و یکم سرشناس واسه همین روم نمیشد پیشنهاد دوستی با پسرایی که بهم شماره میدن رو چه تو دانشگاه چه تو خیابون قبول کنم ، که صد البته اشتباه کردم چون دوستی باعث آشنایی من با اخلاق پسرا میشد و انقدر ساده لوحانه گول ظاهر فریبنده رو نمیخوردم

ممنون عزیزم آره واقعا فشار زندگی و بچه یه طرف درس خوندنم یه طرف تازه خودم هیچ درسای پسرمم هست🥲

شما یه مادر مهربون و زحمت کش و قوی هستیی😍😘

افرییین به شما👏👏

آره سنتی بود ازدواجم ، چون بابام بازاریه و یکم سرشناس واسه همین روم نمیشد پیشنهاد دوستی با پسرایی که ...

میفهمم

چون سرشناس بوده..دختر میترسه  که نکنه مثلا بفهمه یا پخش بشه..متاسفانه جا نیوفتاده هنوووز تا حالا هم.برای بعضی پدر مادرا جا افتاده البته ولی خب کم

دوستی مثلا با ادم‌ مناسب و خوب مشکلی نداره از نظر من.

از خدا میخوام بهترین ها پیش روتون باشه

ممنونم عزیرم 🥰 درسته👍ولی الان هر کی ازم بپرسه میگم ۳۰ تا ۳۵ سالگی خوبه واسه مادر شدن چون ادم پخته هم میشه .زنده باشید عزیزم😘

ملکه ی  زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت  و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

عزیزم من الان باردارم برات دعا میکنم که هر طور مصلحتت هست ان شاالله گیرت بیاد،منم بچه اولمو چند سال ...

مرسی گلم ان شاءالله ب سلامت زایمان کنی گلم‌

تروخدا برام خیلی دعا کن بخدا حسرت بچه خیلی داره اذیت میکنه رو‌کل زندگیو روابطمون تاثیر گذاشته 

یعنی دومی رو چند سالت بود به دنیا اوردیش؟

هنوز دنیا نیومده ۳۹ سالمه با کلی سختی باردار شدم از ۳۴ سالگی می خواستم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم 😍😍سومی دیگه فوق حرفه ای هستن مادرها😂😁

نه خدانکنه🤒🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎