2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداراشکرخدا حقظشون کنه دقیقا خیلی سن مناسبی بودهمن الان ۲۳ مجردم.خیلی دلم میخواد تا قبل از ۳۰ .اگه ش ...

ممنون عزیزم

انشاالله به مراد دلت میرسی

از لحظه هات استفاده کن

الان از چیزی که داری لذت ببر

❤خدایا شکرت

کاش تاپیکتو نمیدیم تو اقدامم با ی دلی اومدم خیابون بی بی چک‌بگیرم یهو‌تو خیابون پریود شدم الان اومدم ...

عزیزم من الان باردارم برات دعا میکنم که هر طور مصلحتت هست ان شاالله گیرت بیاد،منم بچه اولمو چند سال منتظر بودم ولی بنظرم اصلا عجله نداشته باش به موقعش میاد ،روزاتونو خراب نکنید 

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
ممنون عزیزمانشاالله به مراد دلت میرسیاز لحظه هات استفاده کنالان از چیزی که داری لذت ببر

زنده باشی ممنونم ازتون

الهی شکر واسه الانم.ولی خب دلم میخواد دیگه زندگی خودم داشته باشم😁😍

خدانگهدارش باشه.خداخواسته بودهه.قسمت۲۴ سالگی که از نظر من خوبه بودههه که ازدواج کردینمن ۲۳ سالمه مجر ...

نه اینجوری فک نکن ، زندگی متاهلی خیلی بی رحمه به نظرم هرچقدر سنت بالا باشه بهتره واسه ازدواج ، ازدواج فقط خنده و خوشی پیام شب بخیر صب بخیر، چی دوس داری ، اول تو بگو یا خوابیدن با عشقت رویه تخت نیست ، خیلی ظالمه پس سنت بالا باشه راحتتر هضم میشه این همه ظلم و جور

نه اینجوری فک نکن ، زندگی متاهلی خیلی بی رحمه به نظرم هرچقدر سنت بالا باشه بهتره واسه ازدواج ، ازدوا ...

درسته موافقم با حرفتون

زندگی خیلی بالاپایین داره.همیشه گل و بلبل نیست.سختی های خودشو داره‌. دقیقا موافقم

به نظرم هرکسی یه شرایطی داره و یه دیدگاهی

باید امتخاب هم درست باشه.تا اون ارامشه هم داشته باشی

ارامشه هم همیشگی نیست خب.یه موقع ها هست ادم حوصله ی خودشم نداره..ولی من فکز میکنم خونه زندگی خودمو داشته باشم بهتره.تا الان‌که مجردم

بازم تقدیر.

من اواخر ۱۷ باردار شدم 

کاش بعد از حداقل دو سال یکی دیگه می‌آوردم 

با اینکه ۲۴ سالمه همسرم مشتاقه برا بچه دوم حس میکنم اعصابم نمی‌کشه تازه میخاستم نفس بکشم که پابه پای پسرم دارم درس میخونم بعضی وقتا اشکم درمیاد 

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱