یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
تاپیک اخرم گزارش بزنید عکسم دیر منتشر شد دیگه پاک هم نمیشه😭
یک روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂
اگر نگران هستین شما و بقیه تو روخدا دست از چند فرزندی بردارین
بچه های اینده رو از ما بدبخت تر نکنید
یک دونه بچه بیارید و شاکر باشید
زمان ما حداقل اب و هوای کافی و خوب بود الان نه تنها اینها نیست که اقتصاد و امنیتم نیست و مهمتر امیدم نیست
میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن
گرونی خیلی زیاد شده همین الانش چایی داره تموم میشه باید۳۰۰تومن بدم واسه چایی ۵۰۰گرم بخرم
چهار تا دونه انار خریدم 165,هزار تومن😭
میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن