2777
2789

سلام عزیزم منم امروز همین موضوع رو اینجا مطرح کردم اهنگهای عالی هم پیشنهاد دادن😍

الان اسماشونو میدم

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهنگای سه برادر خدا وردی 😂😂😂😂

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

عمدا سینا شعبانخانی

کوک حالم سینادرخشنده

اهنگهای امیدحاجیلی

عشق وکی بهترازتو عارف

عروس مهتاب فرامرزآصف

دلارام حمیدهیراد

دورهمی محسن ابراهیم زاده

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
آهنگای سه برادر خدا وردی 😂😂😂😂

😣😣😣

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
سلام عزیزم منم امروز همین موضوع رو اینجا مطرح کردم اهنگهای عالی هم پیشنهاد دادن😍 الان اسماشونو مید ...

منتظریم

گونه : امیر عباس گلاب⁦🌨️⁩

حس عاشقی : حامد همایون🌠

جز ناله : اپیکور⁦☀️⁩

کوکه حالم : سینا درخشنده🌍

ماه منی : ایوان بند🍬

میتونی میبری دل منو : حمید عسگری🍰

یار : حمید هیراد🍭

دلمو میدم بهت : میثم ابراهیمی🌾

هیک : مهدی یراحی⁦🏵️⁩

عشق تو : امین حیایی💎

عمدا : سینا شعبان خانی👑

نازه یار : مهدی یاریان و میثاق راد💌

خوب یا بد : سینا شعبان خانی💕

اینا رو داشتم😅

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
مرسي عزيزم

خواهش میکنم خانومی

وای چه یاری 

Farahbod

😊😊😊😊😊

ای یار ای یار 

Shahin seyf 

😊😊😊😊😊

ای یار 

Mohammad mastan 

😊😊😊😊😊

ماه شب تار 

Mojtaba dorbidi

جدیده