زحل_من مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12444 عنوان تا حالا شده تو دستشویی یا حموم یواشکی یه خوراکی بخورین 😂🤦♀️ 144 بازدید | 17 پست یه کاربری دیدم نوشته بود از دست داداشم اومدم تو دستشویی دارم چیپس میخورم 😂من خودم تو حموم یواشکی یه خوراکی خوردم ولی دستشویی نه میخواستم ببینم شما چطور ؟ 😁 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو.... 1404/09/08 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12444 بنظرم اینو کسایی که داداش دارن درک میکنن💔😂 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 13229 نوچ بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 22907 وای من تو دستشویی حرفم نمیزنم فکر میکنم بو میره تو حلقم میگردانم 🌍را به کامم 🦋
دختر_مرداد_ماهی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 12682 ن همش تو اتاق تنهام درس میخونم راحت میخورم فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تیکر برای روز کنکورِ😍
delbareashna عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2243 من مامانم ترشی گذاشته با خیارشور بعد برگرده گذاشته زیرزمین زیرزمین هم دقیقا زیر اتاق منه بعد بوی سرکه میاد از دور دلم میرههههالان دو شبه ساعت یک و دو وقتی مطمئنم خانواده خوابن سریع میرم یکی دو تا خیارشور میخورم دزدکی و درشو میبندم الفرااااررررر من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
جوجه_طلایی_بلا عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3183 تو حموم میرم سیب و پرتغال و موز پوست میکنم!!!انگار جا نیست که آدم غذا بخوره اونم تو دستشویی عوقم گرفت
دختر_مرداد_ماهی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 12682 بنظرم اینو کسایی که داداش دارن درک میکنن💔😂 من نمیذارم داداشم بیاد تو اتاق درو بستم درحال درس خوندن میخورم شکموعه فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تیکر برای روز کنکورِ😍
زحل_من مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12444 وای من تو دستشویی حرفم نمیزنم فکر میکنم بو میره تو حلقم دقیقااا🤣من حس میکنم بو رو موهام میشینه برا همین یچیزی سرم میکنم ولی خیلی زیاد رفتم تو حموم یه خوراکی باز کردم ریختم تو ظرف که صدا نده بعد بردم اتاقم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
maman_a_ عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 25533 من مامانم ترشی گذاشته با خیارشور بعد برگرده گذاشته زیرزمین زیرزمین هم دقیقا زیر اتاق منه بعد بوی سرک ... چه حس قشنگیه مثل دوره های قدیماینا خاطره میشه برات
دختر_مرداد_ماهی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 12682 من مامانم ترشی گذاشته با خیارشور بعد برگرده گذاشته زیرزمین زیرزمین هم دقیقا زیر اتاق منه بعد بوی سرک ... دیوونهههههههه واکنش مامانت دیدن داره وقتی یهویی ببینه نصف شدن خیارشورا فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تیکر برای روز کنکورِ😍