2777
2789

تا اونجایی که می‌تونستم رعایت کردم یه گناه بزرگو ترک کردم ولی گناهم داشتم نمی‌دونم قبوله یا نه حاجتم و میگیرم یا نه ولی خیلی آروم شدم 

هیچ خواب یا نشونه ای ندیدم از این ناراحتم 

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم لطفا و خواهشا منو هم دعا کن به هر دری زدم و هر توسلی کردم نشد🥹😭

پدرم کتک میزنه و خسیس و شکاک و تهمت میزنه و آبرومونو میبره و من و خواهرمو به زور شوهر داد و بدبخت کرد من و خواهرم به زور و بی حامی طلاق گرفتیم و بدبختیم و مادرم از پس پدرم اذیتش می کنه هزار تا مریضی گرفته و حالش زیاد خوب نیس نه روحی نه جسمی و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم و تو پول شارژمون موندیم پدرم حتی پول شارژ هم بهمون نمیده و من خیلی مشکل ظاهری دارم بزرگ‌ترینش فکم هست 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه نتونه و زورش به من و عزیزانم و یه مورچه هم دیگه نرسه و دیگه پدرم کتکمون نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرومون نبره و خسیس و شکاک برامون نباشه و دیگه به زور شوهرمون نده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم 😭 و تو رو خدا دعا من و خواهرم ازدواجای خیلی عالی کنیم 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی دانشکده دندون پزشکی دولتی مرکز استانمون با کمترین هزینه و بهترین کیفیت انجام بدم و انشالله عید نوروز ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و خدا به مادرم و خاله هام و مادربزرگم و داداشام و خواهرم و بنده سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوش شانسی و خوشبختی و عمر خیلی طولانی بده 😭.