2777
2789

من بیست سالمه متاهلم چهار ساله. شوهرم سی و پنج سالشه. واقعا از ته دلم دوسش دارم مرد خیلی خیلی خوبیه از هر لحاظ که فکرشو بکنین.مرد خوبیه. اما اخلاق های من خیلی بده غر میزنم کنترلش میکنم گیر میدم بچگانه رفتار میکنم. مثلا داشتیم حرف میزدیم گفتم خونه بخر مستقل شیم گفت هنوز جوونی من نمیتونم زن جوون ببرم خونه ی دور. گفتم پس چرا داداشت برد، گفت زن اون از تو پنج سال بزرگتره عاقل تره پخته تره. با تجربه تره. از تو یه درجه بالاتره. از اینکه منو مقایسه مرد ازش بدم اومد و الان عشت روزه باهم یه کلمه حرف نزدیم. درسته اول من مقایسه رو پیش کشیدم اما حرفش بدجور دلمو شکست. اوایل خیلی خیلی صبور بود و با همچین قهر هایی ناراحت نمیشد الانم اونم مثل من شده. زود داد نیزنه ناراحت میشه الانم قهریم و حرف نمیزنیم. شب اومد موقع خواب بغلم کرد تکون نخوردم اصلا بعد اونم پشت کرد خوابید. 

اگه منم بغلش میکردم مطمئنم پر رو میشد و دوباره سرد رفتار میکرد. کلا آدمیه که اگه به روش بخندم و محبت و توجه فیزیکی و کلامی کنم خیلی فاصله میگیره. اما تا سرد رفتار کنم میاد دنبالم محبت توجه میکنه. 

خسته شدم بخدا. یه دختر یه سال و نیمه هم داریم. همیشه شوهرم میگه فقط زبون درازی و عجول. میگه یکم فکر کن بعد حرفاتو بگو. 

چکار کنم   

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری تو ۱۶ سالگی شوهر که داری هیچ ،بچه یک سال و نیمه هم داری ؟😐

کی گفتم شانزده سالمه؟؟؟!!!!! 

گفتم بیست سالمه بیست

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

دلیلش سن کم و بلوغ عقلی و عاطفی و متاهلی نداشتنه عزیزم

کمکم کن

عزیزم زودازدواج کردی ولی یکم پخته تررفتارکن شمادیگه خانم یک خونه ای ومادریک بچه_مشکل اینه شما بچگی میکنی وشوهرت دوست داره مثل باباهاباهات رفتارکنه هردوتون بایدکوتاه بیان وزندگیتونو با بحث های الکی تلخ نکنین

دفعه ی پیش بهت راه حل نگفتم دختر خوب ؟؟؟

نگفتم بدترین اشتباهت اینه که مقایسه میکنی ؟

شما باید جای لجبازی و قهر ، خیلی بالغانه نیازها و خواسته هاتو مطرح کنی 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عزیزم زودازدواج کردی ولی یکم پخته تررفتارکن شمادیگه خانم یک خونه ای ومادریک بچه_مشکل اینه شما بچگی م ...

تا یکم خوب میشم و غر نمیزنم و پخته رفتار میکنم زندگیمون خیلی خوب میشه اما بعد یه مدت دوباره مثل قبل میشم. 

مثلا شوهرم قول داد بریم مشهد که بخاطر کارهاش  نشد برا این یه دعوا درست کردم 

عزیز دلم خواهر خیلی گلم مگه خونه تون کجاست؟

خودت داری میگی اخلاقت بده تحملت کمه و میگی ایشون مرد خوبیه پس رو‌خودت کار کن سرچ‌بزن نت راه مقابله با اخلاقتو  زنگ‌بزن مشاوره 1480رایگان کتاب بخون بعد تحملتو ببر بالا هر زندگی‌ سختی خودشو داره هم تو عیب داری هم اون زیادم حرفاشو به دل نگیر قهرقهرو‌ نباش بعدا با متانتو آرامش بهش بگو از این مدل حرفت خوشم‌نیومد خلاصه با سیاست کاری کن دلخوش باشه زودتر مستقل شید

همسرت عاقل ترهقهر نکن ب سردی عادتش ندهآدما ب همه چی عادت میکنن حرف باد هواست اینقد دنبال یه حرف رو ن ...

چکار کنم الان اولین باره هشت روز یه کلمه حرف نزدیم