من ۲۱ فروردین سقط کردم خیلی راحت و بدون درد ..... قلب بچه نزد شش هفته مونده بود ۲۲ اردیبهشت تایم دکتر دارم میخوام از اولین پری اقدام کنم روزای اول خیلی ناراحت بودم اما الان تمام تلاشمو دارم میکنم ک بدنم نرمال شه و ب روزای اول برگرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای صبر اصلا نمیتونم صبر کنم شدم مث زنای نازا بچه میبینم منت میکنم بدن بغلم من باید تا روز تولد تیر باردار شم .... خانم دکترم خیلی خانم دکتر خوبیه باهاش اساسی صحبت میکنم ۲۲ و میگم شرایطم و ازش میخوام هر آزمایشی لازمه بگه انجام بدم و اقدام کنم من فولیک اسیدمم شروع کردم دوروز بعد سقطم میدونی من تو زندگیم برا هرچی خیلی تلاش کردم و بدستش آوردم بچه اولین شکست زندگیم بود اینگار
من فروردین پارسال سقط داشتم مهرماه دوباره باردار شدم کلی هم ازمایش دادیم هردو گفتن هیچ مشکلی نداری بارداری اول معمولا اینجوری میشه من بعد از دو ماه از سقط دوباره اقدام داشتم الانم هفت ماه هست باردارم مشکلی ندازم اصن نگران نباش عزیزم
من ۲۱ فروردین سقط کردم خیلی راحت و بدون درد ..... قلب بچه نزد شش هفته مونده بود ۲۲ اردیبهشت تایم دکت ...
من 29فروردین سقط کردم. دقیقا شرایط شما رو دارم.شش هفته قلب نزد. سقطمم بدون درد بود. با وجود ترس شدیدی که از سقط داشتم. آن شالله که جفتمون سری نی نی دار شیم.
من 29فروردین سقط کردم. دقیقا شرایط شما رو دارم.شش هفته قلب نزد. سقطمم بدون درد بود. با وجود ترس شدید ...
ان شالله دکتر ب شما گفت باید آزمایشی چیزی بدی من سقط ک کردم فرستادنم سونو بقایا هم نموند حتی هفت روزم بیشتر خون ریزی نداشتم.... صبر شما خوبه من صبرم کمه عجولم راسی شما میدونی پریود بعد سقط کیه چ جوریه