2777
2789

من ۲۱ فروردین سقط کردم خیلی راحت و بدون درد ..... قلب بچه نزد شش هفته مونده بود ۲۲ اردیبهشت تایم دکتر دارم میخوام از اولین پری اقدام کنم روزای اول خیلی ناراحت بودم اما الان تمام تلاشمو دارم میکنم ک بدنم نرمال شه و ب روزای اول برگرده

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی همون بار اول اقدام. چه خوب.  تو بارداری بعدی مشکلی وجود نداشت؟  من خیلی نگرانم این ...

من بچه م خفه «شد بانافش .خیلی نگرانم الانم باردارم ولی بخدا سپردم هر چی خواست خداباشع بعضی چیزا از دست ما خارج هست 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
وای نه فعلا چن ماه صبر کن

وای صبر اصلا نمیتونم صبر کنم شدم مث زنای نازا بچه میبینم منت میکنم بدن بغلم من باید تا روز تولد تیر باردار شم .... خانم دکترم خیلی خانم  دکتر خوبیه باهاش اساسی صحبت میکنم ۲۲ و میگم شرایطم و ازش میخوام هر آزمایشی لازمه بگه انجام بدم و اقدام کنم من فولیک اسیدمم شروع کردم دوروز بعد سقطم میدونی من تو زندگیم برا هرچی خیلی تلاش کردم و بدستش آوردم بچه اولین شکست زندگیم بود اینگار 

من فروردین پارسال سقط داشتم مهرماه دوباره باردار شدم کلی هم ازمایش دادیم هردو گفتن هیچ مشکلی نداری بارداری اول معمولا اینجوری میشه من بعد از دو ماه از سقط دوباره اقدام داشتم الانم هفت ماه هست باردارم مشکلی ندازم اصن نگران نباش عزیزم

من ۲۱ فروردین سقط کردم خیلی راحت و بدون درد ..... قلب بچه نزد شش هفته مونده بود ۲۲ اردیبهشت تایم دکت ...

من 29فروردین سقط کردم. دقیقا شرایط شما رو دارم.شش هفته قلب نزد. سقطمم بدون درد بود. با وجود ترس شدیدی که از سقط داشتم. آن شالله که جفتمون سری نی نی دار شیم. 

ولی من احتمالا دو ماهی صبر کنم. 

من بچه م خفه «شد بانافش .خیلی نگرانم الانم باردارم ولی بخدا سپردم هر چی خواست خداباشع بعضی چیزا از د ...

عزیزممممم نگران نباش. این مواردی که گفتی خیلی خاصه یک در هزار اتفاق بیوفته. اصلا نگران نباش. 

مطمعن باش نی نیت صحیح و سالم میاد بغلت

من 29فروردین سقط کردم. دقیقا شرایط شما رو دارم.شش هفته قلب نزد. سقطمم بدون درد بود. با وجود ترس شدید ...

ان شالله دکتر ب شما گفت باید آزمایشی چیزی بدی من سقط ک کردم فرستادنم سونو بقایا هم نموند حتی هفت روزم بیشتر خون ریزی نداشتم....  صبر شما خوبه من صبرم کمه عجولم راسی شما میدونی پریود بعد سقط کیه چ جوریه

عزیزممممم نگران نباش. این مواردی که گفتی خیلی خاصه یک در هزار اتفاق بیوفته. اصلا نگران نباش.  ...

ممنون عزیزم توهم توکل کن و اقدام 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
ان شالله دکتر ب شما گفت باید آزمایشی چیزی بدی من سقط ک کردم فرستادنم سونو بقایا هم نموند حتی هفت روز ...

نه متاسفانه ولی او اینترنت خوندم متفاوت بوده از 16روز بعد سقط شنیدم تا 40روز که پریود شدن. 

عزیزم به نظرم یه دوره بزار بگذره. اولین پریود که شدی بعد. باور کن من خودم روز شماری می کنم ولی دکتر به من گفت یه ماه بگذره می تونی