ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یه مشما بزرگ کنار تخته نمید چون قصد بارداری دارم فعلا نگهداشتم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
انداختی دور واقعا؟ دلت اومد؟ بعد از چند وقت؟ من تا میخوام بندازم دور همسرم میگه نهههه نگاهشون دار … ...
فقط اونایی که خیلی پوشیده شده بودن و به درد بچه دیگه ای نمیخورد انداختم بیرون وگرنه خوباشو که دوست داشتم نگه داشتم یا هرچی هم که فکر میکردم به درد پوشیدن میخوره دادم به کسی.چون لباسا قدیمی میشن از مد میرن
پسر بزرگم ۹ سال و نیمشه تا این یکی پسرم به دنیا بیاد ۱۰ سال میگذره خب لباسای اون دیگه برای این قدیمی شدن ولی ی سری نوزادی که نگهداشتم برا تو خونه استفاده میکنم. برا این پسرم فقط لباس بیرونی و بیمارستانی خریدم و پتو که جدید باشن. بعدا که دنیا اومد طبق رشدش براش خرید میکنم دیگه مساله سیسمونی ندارم که بخوام کمد پر کنم بدون اینکه بدونم کدوم لباس رو کی باید استفاده کنم