2777
2789

لباسای که دیگه سایزش نیست؟ الان بچم سه سالشه یک سری لباس هایی که خیلی خاص بودن و دوستشون داشتم برداشتم یادگاری 

یکسری که داغون شدن لک و … که هیچی ، اینا رو شما ریختید دور ؟ 

یکسری هم هستن تمیز و نو و مرتبن قابل استفاده نمی‌دونم ببخشم یا چی، شما چیکار کردید؟ 

قصد بچه بعدی هم حالا حالا ها ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمیزا رو دادم نیازمند.

خرابارو ریختم دور.

خوشگلا هم یکی دو تا یادگاری نگه داشتم.

برا دومی دوباره خریدم.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

یه مشما بزرگ کنار تخته نمید چون قصد بارداری دارم فعلا نگهداشتم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من اونایی که استفاده نشده بودن رو نگه داشتم. ی سریاشم دادم به زنداییم که بده به نیازمند. ی سری هم که ...

انداختی دور واقعا؟ دلت اومد؟ بعد از چند وقت؟ 

من تا میخوام بندازم دور همسرم میگه نهههه نگاهشون دار … اخه چقدر نگهداریم که جی بشه اصلا فضا هم دارم اما بنظرم مار بیخودیه

تمیزا رو دادم نیازمند.خرابارو ریختم دور.خوشگلا هم یکی دو تا یادگاری نگه داشتم.برا دومی دوباره خریدم.

انداختی دور واقعا؟ دلت اومد؟ بعد از چند وقت؟ 

من تا میخوام بندازم دور همسرم میگه نهههه نگاهشون دار … اخه چقدر نگهداریم که جی بشه اصلا فضا هم دارم اما بنظرم کار بیخودیه

من دادم دخترای جفت زنداداشام 

پتوی نو گهواره روروئک همه چی کالسکه

اینطور بگم هیچی برا بچه هاشون نخریدن

تا کفش همه چی

اخه خیلی برا دخترم خریده بودم و همه مارک

زنداداشام یه حوله خریدن پستونک و چیزای شخصی

بچه هاشون یه سال فرق داشت جفتشون استفاده کردن

❤خدایا شکرت

انداختی دور واقعا؟ دلت اومد؟ بعد از چند وقت؟ من تا میخوام بندازم دور همسرم میگه نهههه نگاهشون دار … ...

آره دیگه. کهنه کثیفارو میخوام چه کنم؟

جا ندارم که.

خونمون کوچیکه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

سلام اگر واقعا تمیز و در حد نو هستن اهدا کنید به مرکز شیرخوارگاه استان های کوچک که رسیدگی بهشون خیلی کمه 

یا مراکز خیریه که بچه های بد سرپرست و بی سرپرست نگه داری میکنم

باز تاکید میکنم رسیدگی شهرستان ها کمه و امکانات کم دارن 

کمک هاتون بفرستین اونجا

انداختی دور واقعا؟ دلت اومد؟ بعد از چند وقت؟ من تا میخوام بندازم دور همسرم میگه نهههه نگاهشون دار … ...

فقط اونایی که خیلی پوشیده شده بودن و به درد بچه دیگه ای نمیخورد انداختم بیرون وگرنه خوباشو که دوست داشتم نگه داشتم یا هرچی هم که فکر میکردم به درد پوشیدن میخوره دادم به کسی.چون لباسا قدیمی میشن از مد میرن

پسر بزرگم ۹ سال و نیمشه تا این یکی پسرم به دنیا بیاد ۱۰ سال میگذره خب لباسای اون دیگه برای این قدیمی شدن ولی ی سری نوزادی که نگهداشتم برا تو خونه استفاده میکنم. برا این پسرم فقط لباس بیرونی و بیمارستانی خریدم و پتو که جدید باشن. بعدا که دنیا اومد طبق رشدش براش خرید میکنم دیگه مساله سیسمونی ندارم که بخوام کمد پر کنم بدون اینکه بدونم کدوم لباس رو کی باید استفاده کنم

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40