2777
2789
عنوان

قناری قشنگم مرد💔😞😭

39 بازدید | 3 پست

زندگی پر از نوسان‌ها، عدم قطعیت‌ها و محدودیت‌هاست. موجودات زنده، حتی با تمام تلاش و مراقبت ما، گاهی دچار بیماری و ضعف می‌شوند که فراتر از توان انسان و داروهاست. این موضوع ریشه در قوانین طبیعت و پیچیدگی‌های زیستی دارد که گاهی چرخه‌ی زندگی را پایان می‌بخشند.

امروز خاکستری رنگ و سرما زده بود. اهتمام پرنده ی کوچکم برای ادامه ی زندگی بی نتیجه ماند. اعانت دامپزشک و دارو هم بی فایده بود. من از افلاک و زمین و زمان ارغندم. شاید به اصطلاح عامیانه کافر شمرده شوم اما از اهورا نیز ارغند هستم.

چرا هر پوییدنی در نهایت پاداش ندارد؟ چرا این گونه آرام سر‌ کوچکش را بر دستمان انداخت و بی پروا رفت؟ در این بحبوحه اشک هایم تمامی ندارند و چهره اش در ذهنم نقش بسته است. قناری کوچک من، از صمیم قلبم متاسفم.

اوخییییی

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB