2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم فقط پیادا روی؟تو این ۱۰۰ و خورده روز چه تاثیری دیدی

نه عزیزم فقط پیاده روی نیست کمی هوازیم دارم چون کمه مینویسم پیاده روی الان نزدیک 1.5هست وقت ندارم درکنارش ورزش کنم و فقط پیاده روی و کمی هوازیه 

وگرنه جلسات قبل ترش ورزشم داشتم و ان شاالله دارم 

... 

این دوره دوم ورزشمه دوره اول ورزشم فروردین تموم شد یکساله بود و من نزدیک 8کیلو کم کردم بااینک رژیم نداشتم و همچی میخوردم و فقط ورزش و اصلاح تغذیه کردم 

البته باشگاهم نمیرم داخل خونه ورزش میکنم و اینک عجله ایم برا چربی سوزی ندارم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه عزیزم فقط پیاده روی نیست کمی هوازیم دارم چون کمه مینویسم پیاده روی الان نزدیک 1.5هست وقت ندارم در ...

وایییییی موفق باشی دختر پر تلاش😍ماشالله به اراده ات

اصلاح رژیمت چجوری بود؟ توضیح میدی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

وایییییی موفق باشی دختر پر تلاش😍ماشالله به اراده اتاصلاح رژیمت چجوری بود؟ توضیح میدی

ممنونم عزیزم همچنین 🌻 

اصلاح تغذیه نه رژیم عزیزم 

ینی سالم میخورم و کمتر هله هوله میخورم و ریزه خواری نمیکنم

ممنونم عزیزم همچنین 🌻 اصلاح تغذیه نه رژیم عزیزم ینی سالم میخورم و کمتر هله هوله میخورم و ریزه خواری ...

چجوری تونستی اینجوری سالم غذا بخوری🥲من خواستم قند نخورم یه مدت دیدم بدون قند هیچ چیزی نمیمونه کع صبحونه بخورم

مربا ، شیره ، حلوا شکری و....

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

چجوری تونستی اینجوری سالم غذا بخوری🥲من خواستم قند نخورم یه مدت دیدم بدون قند هیچ چیزی نمیمونه کع صب ...

عزیزم صبحانه تخم مرغ ابپز و نیمرو یا املت کدو یا گوجه و قارچ و...... 

کره بادوم زمینی... کره بادوم زمینی شکلاتی... کره سیب... اوتمیل... و... 

با چای هم قند شیره انگور و خرما و توت خشک و خرما خشک و... 

کیک رژیمی و خیلی چیزا 

من کلا شیرینی دوست ندارم چاقیمم ارثیه وگرن نه زیادی میخورم نه قندمیخورم و اینا متاسفانه 

تگت میکنم تاپیک تنقلات و غذاهای رژیمی

برای کیک و تنقلات رژیمست کافیه از شکر استویا استفاده کنی هر شاسه اندازه 3تا5قاشق شکره. ورژیمی

عزیزم صبحانه تخم مرغ ابپز و نیمرو یا املت کدو یا گوجه و قارچ و...... کره بادوم زمینی... کره بادوم زم ...

مرسی از توضیحات کاملت

خیلی لطف میکنی😘😘😘