2777
2789
عنوان

الان تو گوشی همسرم فیلم های بد دیدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 47 پست
بله درست میگید ولی رابطه ما از این گرم تر نمیشهدوست ندارم رخت خواب باز کنم اینجا ولی ما هرروز رابطه ...

یعنی دقیقا حق با توه ، ببین نمیگم باهاش رابطه نداشته باش الان ولی خیلی سر و سنگین باش ، بزار بدونه که با دیدن این چیزا تو دیگه همه و اون محبت هایی که بهش داشتی از بین میره   و البته دیگه تا چند روز باهاش نخند ، تو چشماش نگاه نکن ، نمیگم قهر کن ها یا دعوا کن ولی کلا تو که چیزی کم نزاشتی این چیزا سوای خیانت ، حروم هم هست . در ضمن بهش بگو که تو عاشق خودش و زندگیت بودی و الان یکم خورده تو ذوقت و نیاز به زمان داری ، دیگه خودت کم کم دیدی داره جبران میکنه یواش یواش شروع کن باهاش دوباره بختد و از نو زندگیتون بسازید ، سعی کن ببخشی کم کم میگم واقعا زمان میبره تا دوباره بهش اعتماد کنی 

یعنی دقیقا حق با توه ، ببین نمیگم باهاش رابطه نداشته باش الان ولی خیلی سر و سنگین باش ، بزار بدونه ک ...

اوهوم اره همینکارو میکنم

چون اکه بخوام بی تفاوت باشم یا به روش نیارم یا به قول دوستان به چشم بیماری بهش نگاه منم عذاب میکشم خودم اسیب میبینم باید یکم باهاش سرد باشم یکم سنگین باشم بلکه به فکر جبران بیوفته وپشیمون بشه از کارش

چون من واقعا از لحاظ روحی اسیب دیدم واقعا خورد تو ذوقم و واقعا اعتملدم از این لحاظ. از بین رفت الان کلی فکرتو سرمه کلی فکر بد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان